Quote:
Originally Posted by Rona
Natomiast kiedy ktoś po wystawie wpada w euforię albo zalewa się łzami, przeżuwa krzywdy na forach, wylewa pomyje na sędziów, filmuje i umieszcza w sieci wizerunki i komentarze wystawców bez choćby kurtuazyjnego zapytania czy nie mają nic przeciwko temu (nie mówię o prawie, tylko o tzw. dobrych obyczajach), 'jeździ' po konkurencji, ogłasza jakieś 'rankingi' umieszczając w nich psy ludzi, którzy sobie tego bynajmniej nie życzą, itp. - to wg mnie świadczy nie tylko o braku kindersztuby, ale i o chorych ambicjach, a może nawet o jakiś poważniejszych zaburzeniach?   .
|
Ojojojjjjj chyba wiem o czym i o kim mowa

Powiedziec trzeba krótko - jedni jezdza na wyscigi a inni na wystawy. A rankingi i czarne listy sedziow - kazdy sam sobie wyrabia opinie o jakosci sedziowania przez konkretne osoby, a jak wiadomo co czlowiek to opinia, wiec mysle ze w tej kwestii zgody miedzy nami nie bedzie. Bo jednemu podoba sie to a drugiemu co innego. Mnie np. wkurza jak sedzia oceniajac psa wcina wafelki i rurki z kremem i pochyla sie ogladajac zeby, a innym wystawcom moze to nie przeszkadzac. Kazdy jezdzi tam gdzie lubi

P.S. rankingom tez mowimy stanowcze NIE!!!