View Single Post
Old 15-09-2009, 18:46   #30
Kamoszka
Ardal Conall

Kamoszka's Avatar

Send a message via Skype™ to Kamoszka

Quote:
Originally Posted by wilczakrew View Post
Ja się z Toba zgodzę, bo nie ma niczego nagannego w tym, że ludzie wymieniają sie informacjami na temat sędziowania. To czy ktoś pojedzie do tego sędziego drugi raz jest jego sprawą. Ja osobiście lubię jak dany sędzia sędziuje mojego psa po raz kolejny, bo wiem wtedy jak ewoluuje jego wiedza na temat rasy.
O wszystkim tym napisałem wyżej. Nie ma nic zlego w wymianie opinii i doświadczeń n.t. sedziego ale po co od razu angażowac w to miliony ludzi wchoch na WD? Wieszks kto jest poczatkujacy nie pojedzie na zadne wystawy bo kazdy zaraz cos napisze nawet o najlepszym sedzim i sprawa utopiona. Mysle ze takie rozmowy powinny sie toczyc na duzo mniejszym polu niz internet. No chyba ze chodzi o to zeby zniechecic reszte i samemu byc na wystawie na ktorej sedziuje ulubiony sedzia A to juz zupelnie inna sprawa... Fajnie jak ktos zyczliwy podpowie ale jak widac w siednim temacie mamy calkiem inne zdanie n.t. p.Dzidt. I jaki z tego wniosek? KAZDY MA SWOJE ZDANIE i nie warto wieszac psow na osobie ktorą jedni chwalą a drudzy ganią. Chyba że powstanie temat "Lista białych sędziowskich gitów" w ktorym będziemy chwaliych dobrych