Quote:
Originally Posted by mellorn
vcera se z klece nedostala,nevim,co zleho se deje s baterkou v diktafonu,ale vydrzela jen hodinu a pul. Ale ozyvaly se naprosto neuveritelne skreky z klece,potom zvuky demolice plastove podlozky,funeni psa,jako kdyz jede masina,hrozne ji to totiz vycerpa a blbka si vylije vodu z misky,takze je po tu dobu bez vody.Takze kdyz jsem ji pustila,vypila asi dve misky vody a "umrela".Meli jsme ji vcera v hospode a tam spala jako by ji do vody hodil a dneska rano trochu kulhala na predni nozku,tak nevim,co se ji stalo.Je z toho niceni fakt unavena....ale nevyla pochopitelne,mela plnou tlamu prace 
|
Jj, to je přesné, napřed jsem přestala Sofa přehazovat klec prostěradlem apod.-vždy ho vtáhla dovnitř a nacupovala.., pak zjistila, že překlápět misky je děsná sranda..už obě rozbila (velké těžké keram.misky), takže teď má vodu a žvanec v hrncích, a ve finále zjistila, že lino co jsem jí dala jako podlahu, se dá ohnout a bezvadně nakousíčkovat..takže to už tam taky nemá. Teď mám v plánu (teda až na to budu mít), udělat jí na podlahu něco jako plechovou "vanu"..kus plechu s ohnutými stranami, aby když něco vylije nebo vysype, to nebylo všude kolem a na to teprv nějaký pelíšek atd. Snad to zabere konečně.