View Single Post
Old 17-09-2009, 17:58   #75
jerabekj
Junior Member

jerabekj's Avatar

Send a message via ICQ to jerabekj Send a message via MSN to jerabekj Send a message via Skype™ to jerabekj

Quote:
Originally Posted by mellorn View Post
Ja jsem ale toho nazoru,ze psa nekolik hodin po neplese nema smysl trestat,nespoji si to s tim,ze neco znicil,ale protoze se tvaris nastvane,tak to vypada,ze vi,za co je trestan,ale on jen reaguje na tve emoce.nejlepsi je ho pri tom nacapat,coz neni samozrejme jednoduche.

chci ji mit radsi v tom aute, tam by byla sama i kratsi dobu....
mellorn:
1) můžeš mít pravdu, ale já mám kušenost jinou a to jak u Agyra tak u Dakouše. Oba věděli, když něco provedli ... jak jinak si vysvětlit to, že intenzita vítání se vždy lišila podle toho jestli byl doma bordel nebo ne, aniž bych já se tvářil jakkoliv zle. Naopak s Agyrem to bylo tak, že jsem přišel domů a z toho jak se tvářil jsem věděl co najdu v bytě. Vždycky když to bylo nejhorší, Agyr přišel do předsíně, ohnutej do oblouku a ocas mezi nohama. Naopak pokud bylo vše OK, radostně mne vítal.

2) Jestli jsem Tě pochopil s tou klecí v autě přes den, tak bych se toho bál:
a) musíš nechat pootevřená okýnka a kdo se bude bát psa v kleci. Navíc, bych se bál toho, že pes z bytu by bez pohybu v holé kleci mohl "nastydnout" ČéVéčko neČéVéčko.
b) co by se asi stalo, kdyby Ti v autě zdrhla z klece? Slyšel jsem historku, kdy chlapík byl v práci a nechal takhle štěndo ve fungl novym Patrolu. Sice bez klece, ale jak vidno klec neni pro Tvoje zlato problém . Když ho o pár hodin později přišel vyvenčit, měl rozcupovaná sedadla a zlikvidovaný volant...
jerabekj jest offline   Reply With Quote