[quote=jerabekj;237021]mellorn:
1) můžeš mít pravdu, ale já mám kušenost jinou a to jak u Agyra tak u Dakouše. Oba věděli, když něco provedli ... jak jinak si vysvětlit to, že intenzita vítání se vždy lišila podle toho jestli byl doma bordel nebo ne, aniž bych já se tvářil jakkoliv zle. Naopak s Agyrem to bylo tak, že jsem přišel domů a z toho jak se tvářil jsem věděl co najdu v bytě. Vždycky když to bylo nejhorší, Agyr přišel do předsíně, ohnutej do oblouku a ocas mezi nohama. Naopak pokud bylo vše OK, radostně mne vítal.quote]
..mám uplně stejnou zkušenost.
Z auta bych měla taky strach..Slyšela jsem, jak majitelka dvou ČSV šla s jedním vystavovat, druhého nechala v autě s pootevřeným okýnkem. Když se vrátila, bylo už pozdě:-( Taky si myslim, že se určitě najde někdo "tuze všímavý" a udá tě za týrání zvířat. A podobně se najde určitě dost blbců, kteří budou na psa přes sklo ťukat a dělat opičky atd. a budou mít srandu z toho, jak tam pes štěká apod. Cvičitelům ze cvičáku takhle psi zničili celý kufr (a to maj auto dost přizpůsobené pro psy), protože nějaký debil na ně takhle klepal a měl srandu z toho, jak se tam rozčilují.
|