22-09-2009, 15:55
|
|
Junior Member
|
Raya a Shivaree
Dobrý den.
Opravdu se stydím, že musím psát do této rubriky, ale celková životní situace mne nutí sehnat nové páníčky pro mé dvě holky.
Jsou to:
Raya z Litavské kotliny - 3 roky DKK 0/2
Shivaree z Litavské kotliny - 2 roky
Jsou skvěle socializované, žily v bytě v Praze. Bohužel ale díky jedné sousedce se nikdy nenaučily zůstat doma samy. Bez našeho vědomí na ně chodila přes dveře mluvit a klepat.
Právě z důvodu ztráty bydlení již nejsem schopen zajistit jim potřebné zázemí a nemohu si je nadále nechat.
Mohou přijít do kotce, snadno by si na to zvykly.
Pokud by to bylo jen trochu možné, chtěl bych aby zůstaly spolu. Pokud by to tak bylo, snadno by si zvykly na nové páníčky.
Jsou ve skvělém zdravotním i psychickém stavu, krmeny Hills a pravidelně kontrolovány, odčervovány a očkovány.
Milují výlety do přírody, plavání a jakékoli blbnutí. Jsou nekonfliktní, na lidi neútočí a psům se pouze brání. Samy nikdy nenapadnou.
Jakékoli další informace rád sdělím po telefonu: 608081981, nebo emailem: [email protected]
Fotky našich psů naleznete na:
http://mali-lira.rajce.idnes.cz/Smecka_ceskoslovenskych_vlcic_a_Jack_Russel_terier a/
Sice mne situace nutí se jich vzdát, ale nehodlám je svěřit komukoli. Záleží mi, do jakých rukou přijdou. Jsou jako moje děti.
S pozdravem Martin Rataj
|
|
|