Ano. Je to myšleno tak, že někdo má nějaký objekt, třeba výkup palet, autobazar, stavebniny atd. A v noci mu tam chodí zloději a postupně odnáší věci.
Takovýto člověk bude chtít řešit ostrahu objektu v době, kdy tam nebude.
Pokud si najme nočního hlídače, dá za to tak 60-100 korun za hodinu. Pokud tam bude hlídač i se psem, cena se ještě zvedne. Pokud si pořídí vlastního psa, zaplatí jeho cenu, bude platit jeho krmení, veterinární ošetření, poplatky za psa městu a ještě se o něho bude muset alespoň minimálně starat. Také bude muset koupit, nebo postavit alespoň nejednodušší kotec.
Pokud nemá takový člověk přímo vztah ke psům a řeší pouze problém ostrahy, pak je mé řešení ideální.
Já nabízím SVÉ psi, o něž se starat nemusí, kotec na mé náklady, všechny poplatky a veterinární péče jde také za mnou a za krmení DVOU psů mi dá 2000,- měsíčně. Levnější ostrahu nenajde.
Navíc budou holky fungovat jako smečka a své teritorium si budou bránit mnohem lépe, než jeden vysloužilý ovčák z armády, nebo od policie.
Opravdu máte pocit, že to není výhodné pro daného podnikatele?
Možná jsem něco přehlédl a tak budu rád, když mne na případné problémy upozorníte.
|