View Single Post
Old 25-09-2009, 12:02   #29
alexa
Junior Member

K žádosti o změnu garanta... Tato informace koluje už delší dobu a dokonce výboru (nebo jen mě? - nepamatuji si to opravdu přesně, je to už opravdu min. rok) kdosi psal, že si stejně Itálie zažádá o garanta a dostane ho... Poavžoval jsem to za drb a dál to moc nepouštěl (Pavel to ode mě nemá, čemuž jistě někteří lidé věřit nebudou )...

Nicméně v poslední velmi nedávné době jsem mluvil několikrát také s některými představiteli slovenského klubu a tuto informaci jsem slyšel i od nich... takže to zas asi jen takový planý drb nebude. Osobně si dokážu domyslet důvody italské žádosti (ale je to jen moje domněnka, proto ji tady nebudu rozvádět, ti bystřejší to pochopí sami...) a dokážu si představit i to, že toto jednání italského klubu má u některých lidí z ČR i silnou podporu... a proč si to nemyslet - vždyť někteří chovatelé už i "prodali" () své feny do Itálie (některé i změnily jméno, v Itálii pod tímto jménem posléze zřejmě zemřely a v ČR pod původním jménem opět zázračně ožily) a odchovávají štěňata tam...

Teď už dost psaní, balím a jedu do Jevišovic. Ti co o tom vědí (příp. s tím mají něco společného), ti to stejně tady veřejně nepřiznají. Na některé otázky se holt špatně odpovídá.

Karel Skoupý

P.S.: Myslím že toto téma by si zasloužilo samostatné vlákno, nepřipadá mi až tak úplně fér spojovat toto pouze se jménem Ing. Monika Soukupová, což je název tohoto vlákna...
alexa jest offline   Reply With Quote