Quote:
Originally Posted by wilczakrew
Czy nie jest to tak, że jeśli jestem hodowcą jakiejś rasy, która mnie fascynuje to coś takiego jak wystawa światowa, gdzie będzie można spotkać sporo ludzi i jeszcze więcej psów tej właśnie rasy staje się marzeniem.
Tak zachowują się pasjonaci , miłośnicy, ..........................
To nie jest kolejna wystawa, tylko bardzo duże wydarzenie.
|
Byles na jakiejs swiatowce? Wystawie z bardzo duza iloscia psow? To nie jest wydarzenie, ale SAJGON. Nie ma czasu na rozmowe, na pogaduszki... Nie ma czasu na spotkania towarzyskie. To jakie byly psy i jak sie wystawialy dociera do czlowieka dopiero po wystawie... to widzi sie ponownie na zdjeciach.
Dlatego PASJONACI, MILOSNICY preferuja spotkania i obozy... JEDYNIE tam mozna normalnie porozmawiac...
Ja jade. Ale nie na SWIATOWKE... Tam jedynie zerkne sobie na psy, ktore juz zreszta znam. Ale jade, bo przez 4 dni odbywa sie spotkanie wilczakow. Zadna NOWOSC, aby o tym dudnic - n-te takie spotkanie w tym roku; zwykle spotkanie starych znajomych... Polska ekipa jest LICZNA - mamy wynajete pokoje w tym samym miejscu, gdzie nocuja Niemcy, Slowacy, Czesi i reszta wlascicieli CzW z przeroznych krajow EU. Odbedzie sie tam cos o wiele bardziej ciekawego: wyklady na temat wilczakow, na temat wzorca (czy jak to okresliles "tego co sie lansuje" w swiecie CzW

) Tam sobie usiadziemy, tam sobie pogadamy... Na wystawie nie bedzie na to czasu...
Nikt nie robi z tego zadnego HALO

. Wybacz, ale caly ten temat to dla mnie bicie piany przez osoby, ktore pierwszy raz w zyciu jada na cos wiekszego niz spotkanie podworkowe i krytykuja kazdego, kto nie mial czasu/pieniedzy/ochoty sie tam wybrac...
Co do pieniedzy... To nie jest droga zabawa. Biorac pod uwage, ze polowe sumy zwracaja to wystawa wychodzi niewiele drozej niz zwyczajna miedzynarodowka. Ale zanim zaczniecie linczowac kazdego, kto mial smialosc nie jechac to radzilabym zwrocic uwage na to, ze wystawa jest w CZWARTEK. Tak sie sklada, ze ludzie maja PRACE, gdzie MUSZA sie stawic, a branie urlopu nie jest takie latwe (szczegolnie, gdy sie go juz wykorzystalo na obozy i spotkania)....