View Single Post
Old 28-09-2009, 19:05   #11
wilczakrew
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Joanna View Post
??? Mało Peronówki??? Jak na 23 psy 14 jest "peronówkowych"???
Jak można w takiej sytuacji twierdzić, że jakaś hodowla (tu z Peronówki) nie została zaprezentowana na wystawie??!! I jak to nazwać? Idiotyzmem?
Ja raczej widzę efekt dobrej pracy hodowlanej i powód do dumy. Zazdroszczę w tym momencie Hodowcy, który może spokojnie i z dumą patrzeć na takie efekty!
Wiesz miałem zacząć już to ignorować, ale nie mogę powstrzymac się ze śmiechu.

Ciekawy jestem co sadzi na ten temat hodowca Declan, Dorren i Dacre Wilk z Polskiego dworu i czy zmieni przydomki swoim psom .
Ciekawie by to wyglądało " peronówkowe " Dorren Wilk z Polskiego dworu " peronówkowe "
Mam problem czy lepiej to napisać na początku czy na końcu.
Ciekawy jestem co na ten temat sądzą inni hodowcy bo chyba pracują na dobre imię swoich hodowli.

Nie wiem do jakiej grupy hodowlanej zalicza się Czambor. Mam teraz duży dylemat jaki przydomek hodowlany w jego rodowodzie będzie najbardziej słuszny.

Quote:
Originally Posted by Joanna
Spisek! Normalnie spisek!

I jeszcze ŚMIAŁAŚ nie zgłosić grupy hodowlanej na Klubówce! Toż to zbrodnia! Przecież zlośliwie utrudniasz w ten sposób fachową ocenę wyników swojej pracy hodowlanej! Jak inaczej inni mogą je zobaczyć i ocenić??!!
A, zaraz, już wiem - na Światówce! Tylko weź się, dziewczyno, popraw i zgłoś tam wszystkie psy, których właścicielem lub współwaścicielem jesteś bo znowu napiszą, że lekceważysz, że niepoważna jesteś i tylko utrudniasz!
Z resztą nie tylko Ty! Nie ma już u nas Odpowiedzialnych Hodowców! Widzę jeszcze jedną hodowlę, która spokojnie mogłaby się zaprezentować ale na pewno zlekceważyła tę kluczową wystawę, przyjechała tylko z jednym psem ze swojej hodowli. Na pewno nie umiała (nie chciało jej się?) zmobilizować właścicieli psów z jej hodowli!
Masz rację to jest spisek. Na dodatek bardzo podły.
Margo na Światówkę nie musi zgłaszać wszystkich swoich psów bo jak zrobisz potem wyliczenie to Ci wyjdzie, że na 180 zgłoszonych to 145 " peronówkowych"
Proponuje też rozmowę z Hodowczynią to ona Ci wyjasni Twoje wątpliwości odnośnie kwestii " nie umiała " " nie chciało jej się "
Po tej rozmowie możemy powrócić do tematu "Odpowiedzialnych Hodowców" i zacząć zupełnie inny temat.
wilczakrew jest offline   Reply With Quote