Quote:
Małgosiu mnie naprawdę to nie interesuje o jakie terminy wystaw wnioskuje oddział Zielonogórski do Zarządu Głównego ZKwP.
To nie jest moja sprawa bo nie jestem członkiem zarządu, ja nawet nie jestem członkiem Zwiazku.
Interesuje mnie dlaczego w tym roku na Klubowej w Łodzi hodowla z przydomkiem hodowlanym z Peronówki nie istniała w grupach hodowlanych.
Przecież tak w zasadzie to Ty nie musisz być na tej wystawie osobiście. Możesz wynająć sobie Handlera bo dla chcącego nic trudnego. Rozumiem to, ze masz bardzo ważną inną wystawę, której organizacją musisz sie zająć.
Chodzi mi o przykład jaki sama dajesz swoim właścicielom.
|
O matko !!!!!

tego nie można już dalej czytać.
Najlepiej jak ktoś kto nie jest hodowcą wie lepiej co i kiedy hodowca ma robić i jakie priorytety sobie przyjmować. A o przykład jaki daje Margo właścicielom naprawdę nie musisz się martwić.
Pzede wszystkim jakie masz prawo do tego aby tak kogoś oceniać.
Może i mnie jakiś grafik zmontujesz, bo ostatnio mnie na wystawach nie widać. A właściwie to jako osobę mającą zarejestrowaną hodowlę, sukę hodowlaną i reproduktora to mnie już do tego worka wrzuciłeś.
Naprawdę nikt Grzegorz nie musi Ci się tłumaczyć. Dziwię się, że to robią.
Polecam Ci książkę Daniela Golemana pt. Inteligencja emocjonalna". Autor przedstawia w niej nową koncepcję psychologiczną, która stwierdza, że najwięcej zależy od naszej umiejętności kontroli emocji i współdziałania z innymi ludźmi.
Postaram się zapanować nad swoją.