Discussion: Raya a Shivaree
Afficher un message
Vieux 01/10/2009, 13h31   #13
Raya
Junior Member

Par défaut

Děkuji za ochotu.
Má situace je tedy takováto.
Jsem voják z povolání a závazek mám do 2014. Jako takový nemohu dost dobře odejít (jde to, ale velmi složitě a navíc by mi zbyly finanční dluhy k armádě). Také nemohu zároveň začít podnikat a chodit ponocích někam hlídat, jelikož je to v tzv. rozporu s mou prací. Už jsem se o to zajímal.
Holky jsme si pořídili s tehdejší přítelkyní a starali se o ně střídavě. Když jsem musel do služby, starala se ona a naopak.
Přítelkyně mne poslala k vodě a řekla, že holky nechce a tak zbyli jen na mne. Také jsme si koupili byt na hypo a vzhledem k 30k měsíčně za bydlení, musím ho prodat a půjdu ještě s dluhem na ubytovnu. Tam holky vzít nemohu a přes služby se o ně ani starat nemohu. Sloužím 28 hodin v kuse 4-6 x do měsíce, plus nějaké 8 a půlky.
Holky miluji a tak se chytám jakékoli šance, jak snimi zůstat alespoň v nějakém kontaktu. Záleží mi na nich. Pokud najdu někoho, kdo se o ně bude starat dobře a dá jim to co potřebují, jsem ochoten se jich pro jejich dobro vzdát.
Takže když to shrnu:
Hledám člověka, který si je veme obě a bude snimi chodit na procházky, umožní jim plavat a bude je mít rád. Pokud bude pro ně dělat ještě něco navíc, jenom dobře.
To je ideální situace, ale obávám se, že téměř nesplnitelná.
Proto hledám náhradní řešení, při němž budu muset udělat co nejméně kompromisů.
Ještě přidám poznámku, že si dobře uvědomuji, že jsem holky zklamal a mrzí mne to. Proto prosím, zdržte se poznámek typu: Tak jste si je neměli pořizovat.
Už jsem to slyšel dostkrát, ale taková rada mi nepomůže.
Děkuji za jakoukoli radu, nebo pomoc.
Raya jest offline   Réponse avec citation