Quote:
Originally Posted by wilczakrew
Rona nie wiem skąd masz takie informacje, ale ja byłem na miejscu i widziałem też inne polskie hodowle, które bardzo dobrze zaprezentowały się na wystawie klubowej. Tak samo jak dobrze zaprezentowały się polskie reproduktory. Więc nie wiem czy tak źle wypadła polska ekipa na wystawie klubowej.
|
Hodowla z Peronówki też była dobrze reprezentowana na klubówce w Łodzi, a i tak czepiałeś się że nie było grupy hodowlanej z przydomkiem "z Peronówki" (jeśli nie wierzysz, że dokładnie tak napisałeś, to przeczytaj ten wątek od początku

). W cytowanej przeze mnie Twojej wypowiedzi miałeś za złe Margo, że jako hodowczyni zlekceważyła klubówkę w Łodzi nie wystawiając grupy hodowlanej.
Wobec tego pytam, dlaczego nie masz za złe hodowcom, że nie wystawili grup hodowlanych na
wystawie klubowej dużo bardziej prestiżowej niż krajowa? Co z tego że ich psy były wystawiane,
skoro brakło ich przydomków w grupach hodowlanych? 

Sama o wystawach zdanie mam jakie mam i uważam, że jeśli w ogóle, to każdy jeździ tam i wtedy, kiedy mu pasuje i nikomu nic do tego. Udział lub nieuczestniczenie w wystawach jest poza jakimkolwiek osądem moralnym czy etycznym...
Użyłam tego przykładu wyłącznie po to, żeby wykazać Ci jakie absurdalne tezy tu wcześniej głosiłeś;

Napisałam dokładnie to samo co Ty, tylko zastosowałam Twój tok rozumowania w drugą stronę...

Bo chyba nie jesteś aż tak "odklejony" żeby twierdzić, że jeśli grupy hodowlanej z przydomkiem "z Peronówki" nie ma na wystawie klubowej X to jest
BE, a kiedy grup hodowlanych innych hodowli nie ma na wystawie klubowej Y to jest
CACY?
Quote:
Co do lansowania to ja widzę zupełnie co innego..
|
No widzisz, każdy sobie lansuje, kogo uważa za stosowne i wszyscy są happy...

Można tylko pogratulować tym, których Ty lansujesz...
Quote:
Co do ratowania „ walczakowego honoru narodowego „ to ja mam swoje zdanie.
|
ta...
Quote:
Jak widać wystawa światowa była dla jednych priorytetem, a dla innych nie.
|
Co Ty nie powiesz? Naprawdę?