Quote:
Originally Posted by sssmok
Wiekszosc maili ma adresy kojarzace sie z wlascicielem, np. nazwisko, ksywka. Sorry, ale zakladanie specjalnie maila po to, zeby wypelnic jedna ankiete to jakas paranoja. Wiekszosc ludzi zrezygnuje w ogole z wypelniania.
Chcesz sugestie? Prosze. Jesli ankieta ma byc anonimowa to niech nie bedzie weryfikacji. To chyba zrozumiale.
Jesli chcesz robic z potwierdzeniem mailowym - ok. Ale nie wmawiaj ludziom, ze jest anonimowa.
|
Adres mailowy nie jest weryfikowany.
Nawet jak wpiszesz tam
[email protected] to też zostanie wysłana.
Poprostu nie otrzymasz potwierdzenia.
Więc może nie ja wmawiam ludziom, ze coś jest nie tak.
Ankieta została specjalnie skonstruowana w taki sposób aby poznać opinię ludzi na pewne tematy i na podstawie otrzymanych wyników będzie można ustalić czy klub jest nam potrzebny. Jakie sa oczekiwania , założenia , nastawienie itd.
Oczywiście według pewnych osób to bzdura ale jest to możliwe bo wszystko jest bzdurą jak na to spojrzeć z pewnej strony.
Prawdą jest, że strona jest prywatna , odpowiedź z ZKwP też bo jest do mnie, wszystkie inne dokumenty w tej sprawie też.
Więc może Ci co to krytykują niech sobie zrobią taką samą stronkę, załatwią takie samo pismo i skompletują takie same dokumenty.
Każdemu wolno tak samo i też wolno to potem podac do publicznej wiadomości.
Ktoś będzie zainteresowany to sobie wybierze, ładniejszą stronę, milszego rozmówcę, mniejsze problemy , bo nikt nikogo do niczego nie zmusza.
Wszystko jest w pełni dobrowolne i od mojej osoby całkowicie niezależne.
Ja określiłem swoje stanowisko w tej sprawie :
Klub mnie nie interesuje bo nie jestem członkiem ZKwP i nie mogę tym samym zostać członkiem Klubu. Nie interesuje mnie kto bedzie w jego strukturach , kto kogo będzie bił po głowie i kto komu będzie coś nakazywał.
Jestem zainteresowany jego powstaniem tylko dlatego aby przyszłość rasy w polsce była tworzona wspólnie i abym mógł raz w roku pojechać na
wystawę klubową CsV.
Ja mam zupełnie inne plany i założenia i z pewnością nie to jest moim celem.