View Single Post
Old 14-10-2009, 10:29   #69
samak
Junior Member

Quote:
Originally Posted by luculda View Post
Ahoj, já žiju v bytě s čsv (stáří 20měsíců) a dalšíma 2 psy. Musím ale říct, že je to horor. Teď už je to o hodně lepší, ale když bylo čsv malé bylo to hrozné. Všechno ničil, žral, jakmile jsem jen něco zapomněla uklidit, hned jsem byla potrestaná. Bohužel jsem neměla možnost ho zavřít v jedné místnosti, kde není nic ke zničení, takže to byl horor. Bohužel jak vyrostl z klece (asi v 5 měsících), musel být doma s náhubkem když byl sám. Doted mu ještě nevěřím,nebot mě vždy přesvědcí že mu ještě věřit nemůžu. A musím podotknout, že jsem se mu věnovala a věnuji velmi mnoho. Někdo tam psal 1 hodinovou procházku denně plus venčící? No to teda nehrozí, to bych tady z toho měla kulníčku na dříví a ostatní psi by lezli po stropě :-) Chodíme každé ráno tak na půl hodiny a cvičíme, pak jsou doma asi tak 8 hodin a pak zase ven tak na 1,5 - 3 hodiny AKTIVNÍ procházky (kolo, koloběžka, stopy, výcvik, zaměstnání) za každého počasí. Myslím že je to hodně o věku, s věkem to bude asi lepší ale zatím je to fakt záhul. Rohodně ale i kdych měla barák se zahradou, měla bych psy doma, ten vztah je nenahraditelný. Přeji všem moc štěstí. Bye Lu
Jo stenata to jsou fakt priserny nicitele, ale ono ani na te zahrade nenecha nic napokoji a vsechno znici, kdyz pominu vykopove prace, a okousane stromky. Mel jsem v altanu stary gauc , ten jednoho dne vytahl ven doprostred zahrady a zacal ho demolovat, nevim jak ho utahl, byl priserne tezkej. Auta uz na dvore nesmime parkovat, okousava plasty, strhava SPZ a jednou vrchol jsem ho nasel stat na strese auta.
Spousta veci se uz se starim zlepsila a uz skoro nenici ale treba kvetniky, plastove zidlicky to nenecha ani ted na pokoji. Asi nejaka kvetnikova fobie nebo co.
Dnes uz je to v pohode ale samotneho v mistnosti, nebo v aute bych ho nenechal.
Lada
samak jest offline   Reply With Quote