Quote:
Originally Posted by Gaga
Komenda jest niestety przypisana do ONow...ja co prawda na taki pomysl nie wpadlam ale sam sie wykonal, na haslo "zobacza jaki sliczny piesek" Giga stawia grzywe, kite na skorpiona i straszy doskakujac z warkotem...i zeby nie bylo - ku mojemu niezodowoleniu, bo idea tekstu byla calkiem inna.....na tekst" przywitaj ladnie" juz jest OK.
Nie rozumialam dlaczego tak ale po tym co napisala Margo juz wiem: ONy tak maja 
|
Moja też coś takiego ma, choć jest kundlem (może gdzieś daleko miała przodków ON

). Wydaje mi się, że psy po prostu drażni, jak się chwali innego psa. Ja zawsze jak powiem do mojej Figi, że jakiś pies jest ładny, to ona się wścieka. Może nie tak strasznie, ale z małą sympatią wtedy się odnosi do delikwetna, którego śmiałam nazwać ślicznym.
Moja ma też strzszny uraz do ON, w szczególności do takiej jednej suki, która za młodu ich obojga (rówieśniczkami są) nieźle dała popalić Fidze... Teraz obie mają ponad 7 lat, ale ja wiem, że Figa jest w doskonałej kondycji, a tamta suka ledwie łazi (taki skundlony z niej ON). Ach, gdyby tylko Figa do niej dopadła...

Ale niestety mam przez to problemy i w kontaktach z innymi ON... A szkoda, bo bardzo je lubię...