View Single Post
Old 25-10-2009, 12:55   #94
Mackie
Junior Member

Mackie's Avatar

sodo podla mna si najpresnejsie vystihol to posledne slovo - je to na svedomi cloveka, co a ako nakoniec pre svojho psa a plemeno spravi alebo nespravi
ja keby som nepoznala toto forum, kupila si psa tak, aby bolo "vsetko ok podla pravidiel", potom sa dostala k tomuto foru a zistila, ze ten pes nie je az tak ok, tak by som bola neskutocne sklamana
ja sa do "tajov a zahad riadneho chovu" len dostavam, prave preto sa mi tu zda byt neskutocny bordel, ale cim dalej tym viac ma odradza to, ze si prakticky kazdy moze robit co chce a ja by som musela stravit mesiace studovanim databazy, aby som zistila, koho psy su podla tych pravidiel, ktore si ja predstavujem, ze by mali fungovat, a ktore si cenim, nehovoriac o dalsich veciach, na zaklade ktorych si clovek vybera psa
momentalne mam bezpapierakov a ked sa situacia bude takto vyvijat dalej (aj u nas na Slovensku), tak dakujem pekne, stracam zaujem o papierove stena a nechcem byt sucast tohto spolocenstva s pseudopravidlami, ktore aj tak nikto nemusi dodrziavat
Mackie jest offline   Reply With Quote