Quote:
Originally Posted by Ynk
Ja np. często wracam do domu późno, nie byłbym w stanie inaczej zadbać o psa.
|
Jesli nie umiesz tego problemu sam rozwiazac to moze poradzisz sie kogos kto przez to przeszedl
Ja akurat nie mialam specjalnych problemow ale sa tacy co mieli, poradzili sobie i znaja sposoby
Quote:
Originally Posted by Ynk
A co powiesz o sytuacji gdy pies pozostaje w domu w którym nie ma miejsca na klatkę a są królik, 3 świnie morske i kilka ptaszków latających luzem? Chyba że przeznaczysz je na obiadek dla psiaka..
|
U mnie w jednym pokoju byly: krolik, szynszyla, 3 myszoskoczki, Amber i ja (potem doszly koty)
Quote:
Originally Posted by Ynk
Byłaś i jestes radykałem.
|
Zadziwiasz mnie, czyzbysmy sie znali?
Quote:
Originally Posted by Ynk
Nie wydaje mi się za wskazane przymuszac psa do tego co bardzo bardzo mu nie lezy a nas bardzo niewiele kosztuje.
|
konkretnie, do czego?
Quote:
Originally Posted by Ynk
Być może dominacja sprawia Ci przyjemność,
|
byc moze lubisz gdy kobiecie dominacja sprawia przyjemnosc ale tu akurat PUDLO (oczywiscie nie jestes absolutnie zlosliwy)
Quote:
Originally Posted by Ynk
ale w mym przypadku nie chodzi mi o posiadanie w 100% zdyscyplinowanego psa, tylko psa który mnie kocha i którego ja kocham.
|
tak samo i ja, dlatego mam wilczaka a nie ONa
co nie znaczy ze mam go zostawic jak dzikie zwierzatko
nawet nie wiesz jak pies "lapie" kontakt i rozwija wiez i milosc gdy sie z nim pracuje
Quote:
Originally Posted by Ynk
A po co ta złośliwość, to przygryzanie?
|
niestety to nie zlosliwosc tylko smutna prawda
Quote:
Originally Posted by Ynk
Nie znam historii w/w nieszczęścia ale sądzę że to nie dowód na to że jestem głupi i nie wiem co mówię.
|
mozesz poczytac na stronie hodowli Wilk z Polskiego Dworu
nigdy nikomu nie mowie ze ktos jest glupi, do tego sie dochodzi samemu
Quote:
Originally Posted by Ynk
Jesli lubisz pejczyki i kajdanki to nie znaczy że ja tez to lubię  .
|
nie mozesz wszystkich swoich ukrytych pragnien przypisywac innym
Hej, opanuj sie!
Quote:
Originally Posted by Ynk
a Ciebie Elu całuję ciepło w czoło chyląc mimo wszystko przed Tobą i Twym psim doświadczeniem swe głupie czoło..
|
myslalam ze to forum ma glownie sluzyc wymianie informacji o wilczakach, ja mam ich malo (tylko dwa lata i 3 miesiace) wiec chetnie poslucham twoich madrosci
moze nauczysz mnie jak wilczak ma zdemolowac mieszkanie, zasrac lozko, unieruchomic komputer czy zjesc swinke morska (to juz tak na przyszlosc)
to co lekcje on line?