View Single Post
Old 26-10-2009, 15:28   #20
konek
Member

konek's Avatar

Send a message via Skype™ to konek

Evel jeżeli znasz dziewczyny z Lublina i Lubartowa, które tam jeżdżą to kierownik mi mówił, że to na jedną z nich była adopcja ale miał tak mały porządek w papierach, że nie umiał go odnaleźć. Zapytaj może ich o to czy brały udział w takiej adopcji. Wiem że one są tak jak Ty aktywne na dogomanii. Sunia chyba pojechała do Warszawy, tak przynajmniej kojarzył kierownik w rozmowie telefonicznej z moją znajomą. Moja znajoma była zainteresowana wówczas tą sunią i do niego dzwoniła ale powiedział, że właśnie poszła do nowego domu. Drugiej suni niestety nie wzięła jak okazało się, że jest ciężarna. A teraz już ma innego pieska ze schroniska. Z tego co wiem ta pierwsza sunia miała ok 4/5 lat i w schronie była długo bo ok 3 lat. Ta druga sunia chyba jest młodsza.
Z tego co wiem to ten schron działa na takich zasadach, że ten kierownik trudni się wyłapywanie bezdomnych psów na terenie gminy i z tych pieniędzy utrzymuje to schronisko. Kierownik mówił, że te pieski, które się rodzą w schronisku są usypiane a zostawiają matce tylko jednego.