View Single Post
Old 04-11-2009, 20:15   #88
CDaniela
http://www.srdcervac.wbs.

CDaniela's Avatar

Karle, s Danielou asi nemá smysl o tom moc diskutovat, ta se bude přímé odpovědi vyhýbat. Sama byla (nebo je ?) majitelkou (nebo spolumajitelkou) jedné z Mutar.
Já? Jak jsi na to přišel? To je fakt nesmysl roku.
Na čévéčkářské veřejnosti se snaží mít obrázek jakési "nestranné" osoby, ale je v tomhle podvodu až po uši. Bude Mutary bránit, ale bude se vždy vyhýbat jejich otevřenému schvalování, stejně jako jejich otevřenému odsouzení. Nebo je tomu jinak Danielo ? Rád bych se mýlil.
Nikdy jsem nebyla majitelkou ani spolumajitelkou žádné Mutary. Mám ti přísahat? Tahle fáma vznikla (a bohužel vím kdo se o ní poslední dobou zasloužil) v době, kdy jsem Audrey předvadla na výstavě. Udělala jsem to proto že mě přímo její majitelka, která byla ve vysokém stupni těhotenství, požádala.
Moje sympatie k Audrey Lupo Mutaře pramení čistě z toho, že toto zvíře znám od maličkého štěňátka protože Naďa byla mou kolegyní v práci. Socializovala jí u nás ve škole a já měla možnost pozorovat její vývoj od prvních dní až po dospělost. Bylo to hodně zajímavé, šlo o F1.

CDaniela jest offline   Reply With Quote