View Single Post
Old 05-11-2009, 12:09   #110
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Originally Posted by yzengrin View Post
Čím dál více nabývám dojmu, že v okamžiku, kdy někdo nesouhlasí s Vašimi názory, nebo má názor jiný..nedej bože se svého názoru zastává, automaticky jej hážete do jakési druhé skupiny.
Myslím, že byste si měl sakra dobře rozmyslet co chcete napsat, než to napíšete!!!
Nevím, jak jste na to přišla ? Drtivá většina mých kamarádů a zmámých z okruhu čévéčkářů má jiné názory na spoustu věcí, než já. O tom to vůbec není. Za tím, co jsem napsal, si stojím a mám k tomu i důvody, protože Daniela i já jsme v Klubu déle než Vy a tedy známe i některé souvislosti z minulosti, které Vám asi unikají.

Quote:
Originally Posted by yzengrin View Post
Je zajímavé, jak na společných akcích se na sebe všichni usmíváte, tváříte se jako přátelé a hned druhý den už to tady "frčí". Pomluvy, napadání..je to nechutné a je to nejlepší způsob jak nejen nové majitele spolehlivě odradit od jakýchkoli aktivit ohledně ČSV.
Kde jste se se mnou setkala, že víte na koho se usmívám a na koho ne ? Ano, mám hodně nepřátel především v partičce okolo bývalé poradkyně chovu, ale nikdy by mne nenapadlo se na ně usmívat (a oni se neusmívají na mne). A když to chcete vědět, tak s Danielou se normálně zdravíme, ale nikdy jsme spolu na pivě neseděli ani jsme necítili potřebu (tedy alespoň já) si spolu přátelsky popovídat. Bohužel jsem takový, že dávám lidem otevřeně najevo svě pocity a otevřeně říkám, co si myslím. Za ničími zády jsem nikdy nic nedělal. Když se podíváte do minulosti, byl jsem to jen já, kdo písemně protestoval proti některým nestandartním postupům v Klubu a proti Mutarám. Ostatní si to jen povídali pokoutně ale veřejně s tím vylézt nechtěli.

Quote:
Originally Posted by RadeKKK View Post
PS : jako podklad pro žalobu za veřejnou pomluvu ovšem taky
Víte co je nejzajímavější ? Že žalobami proti mně se vždy ohánějí ti, kteří mají nejvíce másla na hlavě. Žalobou mi vyhrožoval Dr.Kolomazník, když jsem zveřejnil poměry, za jakých chová čévéčka, žalobou vyhrožoval pan Valášek, když už nebylo zbytí a nevěděl, jak jinak zvrátit rozhodnutí členské základny, že nechce Ing. Soukupovou ve výboru a ani tzv. "Pražskou pobočku KCHČSV" a trestní oznámení podala Ing. Soukupová, což bylo jen plácnutím do vody (trestní oznámení podala, to nic nestojí, žaloba by už stála soudní poplatky). Takže prosím, s žalobou se vůči mně neohánějte.

A ještě závěrem - Mutary jsou od počátku obrovským podvodem, který provázejí neli podvodné, tak nestandartní postupy. Už jejich zápis byl v rozporu s tehdy platným zápisním řádem, jejich zápis neschválila chovatelská komise (navíc ta v tomto případě nemá co schvalovat, protože "schválení klubu", znamená schválení minimálně výborem), na výstavách byla posuzována normálně ve třídách s ČsV, přestože je to v rozporu s výstavním řádem, minimálně jednu Mutaru posuzoval rozhodčí, který byl do celého "pokusu" zainteresován, o jejich zbonitování ani o výsledcích DKK nebyl dosud Klub informován (jsou zapsáni v pomocném registru, který je součástí plemenné knihy ČsV a ta je majetkem KCHČSV) atd. atd. Tady není a nebyla diskuze o tom, zda Mutary jsou krásné nebo ne, zda mají znaky ČsV nebo ne, zda a jak jsou socializované. Tady je základní to, že byly zapsány do plemenné knihy ČsV bez vědomí KCHČSV a tedy jejich zápis není legální. Pokud vykradu byt a následně po nějakém čase věci vrátím, stle jsem zlodějem. A stejné je to u Mutar. Kdo je obhajuje, obhajuje prostě nelegální křížence a jejich podvodné uchovnění.
Pavel jest offline   Reply With Quote