View Single Post
Old 06-11-2009, 12:10   #142
Stela
Junior Member

Send a message via ICQ to Stela

No tak to je teda síla...
O Mutarách nevím nic, jen to co se dá dočíst. Ale můj názor je, že TEĎ už s tím nikdo asi nic moc nenadělá. Pavle opravdu nevím proč jste to teď vytáhl ? Jak to chcete zastavit to přece nejde? To chcete všechny Mutary a jejich potomky zastřelit aby tu prostě nebyly? Mutara nemutara, jednou je to něčí zvíře a je to tak. Ano asi to správné nebylo dostat je do chovu ČSV, ale teď už je trochu pozdě.
To hlavní proč píšu a co mě docela rozčílilo ( i když tu na mě kňourý 9 nádherných štěňátek) je to jak jste slovně napadl p. Danielu. Neznám ji nějak osobně, párkrát jsem se viděli na nějakých akcích a párkrát jsme spolu mluvily o psech. Ale je na ní vidět s jakou láskou chová VLČÁKY a jak dobře. A to, že nějakou přítelkyni poprosím, aby mi předvedla psa tak je hned spolumajitelka ?? Kdyby Daniela předvedla čévéčko, tak se nad tím ani nepozastavíte, ale pokud předvedla tohoto křížence, tak z toho děláte humbuk a kdo ví co. Pokud si tedy myslím správně Daniela měla kolegini a kamarádku, které si křížence pořídila až potom, z tvé mluvy mě to přišlo jako kdyby se s ní začala kamarádit jen kvůli tomuto zvířeti. Když si tvůj přítel pořídí křížence, leč to nebude správné přestanete se s ním bavit?? Nevím, ale p. Danielu jste opravdu poškodil tím, že tu tvrdíte, něco co není pravda (nebo to co nemáte doložené). A není to jen tak něco. I já si myslím, že byste to měl uvést na pravou míru a OMLUVIT SE. Myslím, si, že zrovna Daniela, není ta která by se na tom aktivně podílela a myslet si to jen proto, že se baví s některými lidmi, to je snad každého věc. Z tvého psaní mi opravdu příjde, nejem na tomto fóru,ale i v dalších, že mile rád napadáte lidi (kohokoliv, p.Ing.Soukupovou pravidelně) a snažíte se tu dokazovat něco co jedna babka povídala. Nás nezajímá co bylo mezi vámi a ostatními osobního tak to sem prosím netahejte. Až příjdete s takovou "peckou", kterou budete mít podloženou ráda tomu uvěřím.
Stela jest offline   Reply With Quote