Quote:
Originally Posted by shaluka
Och milo mi sie tu wchodzi, czysta komedia. (..) POWIEDZIALM SKONCZYLAM ten temat.
|
Komedia? Toz to moj ulubiony argument pewnej specyficznej grupy osob, ktore chyba wszyscy znamy....
Jesli poszukujesz forum, gdzie jedyna odpowiedzia bedzie "Sliczniusio", "Masz absolutna racje" to rzeczywiscie forum Wolfdoga jest kiepskim miejscem na tego typu dyskusje. Masz swoja opinie, ja mam inna. Podajesz swoje argumenty, a ja swoje. Skoncze, gdy JA bede chciala skonczyc. Gorzej - ktos moze bedzie chcial dopisac sie do tematu i ma do tego pelne prawo. Takie same, jak Ty, aby ukonczyc swoje odpowiadanie na posty na temat charakteru... Tak dziala forum i tak zwykle prowadzi sie dyskusje....
Dyskusja (łac. discussio - roztrząsanie) - jeden ze sposobów wymiany poglądów (poparty argumentami) praktykowany przez dwoje lub więcej osób zainteresowanych danym tematem lub zjawiskiem. Przeprowadzana zwykle w formie ustnej, ale nie tylko (np. dyskusje w formie pisemnej prowadzone są na internetowychforach dyskusyjnych). W wyniku dyskusji dochodzi zwykle do ścierania się różnych poglądów, czasami wypracowywania kompromisów i określania wspólnych stanowisk.