Thread: Nalez na DKK
View Single Post
Old 10-11-2009, 21:15   #58
yzengrin
Member

yzengrin's Avatar

Quote:
Originally Posted by jerabekj View Post
Dakoušovi je ted rok a od cca 6-7 měs. krmim 2x denne 0,5kg mleté hovězí s droby + rýže, vitamíny, minerály a chondroprotektiva. Kdyz stiham koupit, tak pridavam cca 1 stredni mrkev do jedne davky. Dakous je ve 13 mesicich 68,5cm, cca 42 kg. Tlustej neni, ani oplacanej. Když se otočí nebo při běhu, rysuji se mu posledni dvě žebra a tak by to mělo prý být. Jsou lidi co mi tvrdí že je hubenej, ale to je nesmysl :-)).
Jo, jak jsme se viděli, tak mi přišel akorát. Co Sofa povyrostla, začla jsem jí taky dávat zhruba tolik, co ty..tj. 0,5kg syrového masa+ty granule a spol. ale pak už mi přišla právě oplácaná. Sofa je docela nasrstěná a má patrně mohutnější kostru..tak jí jsou ty žebra vidět z trochu větší blízkosti..ale jsou vidět. Ještě na začátku léta, když jsme po měsíční pauze přišli na cvičák..na mě cvičitelka: "ta má ale prdel!" ...já na to, že ne..že je velká a hodně chlupatá. A jak na Sofu sáhla, musela mi dát za pravdu:-) Teď je podle mého taky tak akorát..určitě hodně záleží, jak moc živé zvíře člověk má..
yzengrin jest offline   Reply With Quote