Quote:
Originariamente inviata da Palpatine
Miałem na myśli złe doświadczenia z forami. Zbudowałem tą opinię na temat Twoich wypowiedzi, gdzie opisujesz swoje doświadczenia działalności forów int. w dwóch a teraz i trzech przypadkach.
|
A czy ja napisałam, że byłam członkiem którejkolwiek z wymienionych społeczności? I czy napisałam, że są to MOJE doświadczenia?
Odpowiem od razu,żeby zakończyć owo nieporozumienie wynikające z potężnej nadinterpretacji-nie, nie przytaczałam własnych doświadczeń.
Quote:
Myślę, że większość osób tutaj piszących wychowano podobnie. A w/w kłótnie nie wynikają ze złego wychowania, a z chorobliwej walki o swoje interesy co jest po prostu niesmaczne.
|
Czasem efekty wychowawcze chadzają doprawdy pokrętnymi ścieżkami

Kłopot paru osób z wolfdogiem polega na tym, że nie mogą ścierpieć jego pozycji. I mimo, że najchętniej wznosiłyby toasty na jego "pogrzebie" to wiedza, że
muszą tu być żeby funkcjonować w świadomości tej społeczności. A przysłowiowym gwoździem do trumny są próby założenia społeczności konkurencyjnych, które z czasem stają się blogami ich założycieli, pisanymi z szablonie forum.A to boli.Więc wracają tu z kosami na sztorc i żądają oddania kierownictwa.. zupełnie jak w polskich powstaniach: najpierw zrobimy a zastanowimy się post factum