View Single Post
Old 12-11-2009, 09:03   #15
hubsen
Junior Member

hubsen's Avatar

Quote:
Originally Posted by btd View Post
Jak cie ponioslo to sie trzymaj.

Nie wiesz czego brakuje Nerze. Hodowca tym dla ciebie bezwartosciowym papierkiem potwierdza ze jakos przylozyl sie do hodowli, gwarantuje jakas jakosc, zwlaszcza ze to Czech.

Mi to wisi, ale obys nie oszczedzil tylko na samym poczatku. No i normalny wilczak, z papierami wcale nie musi kosztowac pensji. Trzeba tylko troche sie postarac, pokazac i ruszyc glowa.

W Polsce zeby nie spelnic uprawnien hodowlanych trzeba byc naprawde ostatnim leniwym jelopem - sprowadza sie to do zaliczenia paru wystaw. W Czechach trzeba spelnic znacznie wiecej warunkow. Ciekawe czego nie potrafil wypelnic ten 'hodowca'.

No i nie bylbym soba jakbym sie nie przyczepil:
To rozwoju szczeniora tez nie masz zamiaru kontrolowac?

I jeszcze:
Nera nie jest przecież z

tak więc skoro liczy się dla ciebie tylko dobro i miłość do zwierzaków (co bardzo mnie cieszy) to po co dodajesz? Z Pohraniční stráže to byly pierwsze mioty jak powstawała rasa.
Czy ten papier daje mi pewnośc tej jakości??? "Jakość"..czy to nie brzmi przedmiotowo???? Dla mnie Nera jest cudownym wilczakiem a dla Ciebie Twoja Ciri jest wilczakiem dobrej jakości??
Postarć, pokazać, ruszyć głową?? co to ma znaczyc?? Nera już takiem szczeniorem nie jest ale i tak była pod praktycznie stałą opieką wetrynarza, dzięki tym zaoszczedzonym pieniądzą mogłem właśnie miedzy innymi o to zadbać!! co do tej Pohraniční stráže..to pożartować nie można??
hubsen jest offline   Reply With Quote