Wyniki z wystawy podała Margo. Czambor miał brak wyniku tak samo jak inne psy. Wyniki zostały uzupełnione w dniu 13-11-2009r bez jakiegokolwiek potwierdzenia i zupełnie bezpodstawnie.
W wynikach sa tez inne błędy i nie jest to moja sprawa bo to nie moje psy. Osobą, która podała wyniki była na wystawie i nie miała prawa wpisać sobie w wynik z wystawy to co uznała sama za stosowne.
Proszę w takim razie o usunięcie wyniku Czambora do momentu ukazania się oficjalnych wyników na stronie poznańskiego oddziału lub zaakceptowania tego co napisałem już wcześniej.
Quote:
Originally Posted by wilczakrew
Małgosiu widzę, że uzupełniłaś wyniki Czambora z wystawy w Poznaniu i nie wiem skąd dostałaś takie wyniki, ale to właśnie świadczy o rzetelności bazy danych na WD.
Sędzia: Ewa Buk?ad (PL) Termin wystawy: 8/11/2009
Wyniki wystaw:
Autor: Margo Lokata:Nazwa psa:Ocena:Tytuły:Psy:Klasa młodzieży:1.Loray z Peronówki  doskonałaZwycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior, M?odzie?owy Zwyci?zca Polski 2.Gisotsu Crying Wolf  doskonała 3.Ardal Conall Braterstwo wilczaków  doskonała Klasa otwarta:1.Ilmarinen Girios dvasia doskonałaCWC, CACIB, Najlepszy Pies w Rasie, Zwyci?zca Polski2.Czambor z Vlčího dubu bardzo dobra Klasa championów:1.Eligo z Peronówki  doskonałaCWC, res. CACIB 2.Amber Wolf z Peronówki  doskonała
Suki:Szczeniaki:1.Dacre Wilk z Polskiego dworu  wybitnie obiecującaNajlepsze Szczenię Klasa młodzieży:1.Barina Dębowa sfora  doskonałaZwycięzca Młodzieży, M?odzie?owy Zwyci?zca Polski Klasa pośrednia:1.Kasdeya z Peronówki  doskonałaCWC, res. CACIB 2.Kala Radov dvor  doskonała Klasa otwarta:1.Barsabel Wilk z Polskiego dworu  doskonałaCWC 2.Adane Jantarowa Wataha  bardzo dobra Klasa championów:1.Juvart z Peronówki doskonałaCWC, CACIB, Najlepsza Suka w Rasie, Zwyci?zca Polski2.Ginger Dakmat  doskonała 3.Jadiel z Peronówki  doskonała Klasa weteranów:1.Jolly z Molu Es doskonałaZwycięzca Rasy (BOB), Najlepszy Weteran
|
Jesli Daiva jesteś tak bardzo zainteresowana kartą Czambora z wystawy poznańskiej to zapraszam do mnie na kawę i chętnie sobie ją omówimy.
Jeśli to dla Ciebie kłopot to zawsze możesz się zwrócić do ZKwP O/Poznań o wydanie jej duplikatu.