Thread: Nalez na DKK
View Single Post
Old 16-11-2009, 01:15   #77
Jenik
Junior Member

Jenik's Avatar

Send a message via ICQ to Jenik Send a message via AIM to Jenik Send a message via MSN to Jenik Send a message via Yahoo to Jenik

Quote:
Originally Posted by mellorn View Post
dnes rano jsem mluvila s dr.duchkem. rikal,ze tam jednoznacny nalez je,kloub je uz skoro mimo hlavici,takze hned nasadit chondra,celozivotne,udrzovat idealni vahu a takove ty zname veci. nez se objevi problemy,muze to trvat i nekolik let,zatim arwen nebude nic bolet,ale nesmim ji pretezovat.ty psi hry nejsou moc ok na klouby,to rikal taky,ale nemuzeme ty psy drzet jako vezne kvuli tomu,ze maji nalez,takze vseho s mirou.normalni prochazka by mela byt ok,kolo nedoporucuje vubec...ja to stejne furt ale nepochopim,kde k tomu prisla,vrta mi to hlavou a asi jeste dlouho bude...
Pokud to rikal Lukas Duchek, tak mu ver, je to jeden z nejlepsich doktoru, co znam. Psi hry kor u cvcek jsou "vrazedne", kazdy vi, co dokaze cvcko vymyslet a hlavne nezna miru unavy. Neres to, kde k tomu prisla, nikdy nevis, co se kde vystepi a taky co na to melo vliv.... Pokud chces, pisni mi PM a muzu ti rici, co vim vsechno, ale je zajimavy, ze se ani sami doktori na techto vecech neshodnou. Drz ji stihlou, dej ji chondra, nebehej s ni u kola, chod s ni na normalni prochajdy, nech ji s citem behat, prirozeny pohyb mit musi a hlavne, at hodne plave, to zmirnuje nasledky DKK.
Jenik jest offline   Reply With Quote