Quote:
Originally Posted by Admin
HI!
I received several complains from the Polish forum users about you spamming forum in every possible topic advertising the litter of your dog. And as I see it is right. Could you think twice before you post new photos from the same kind. If not I will remove them or get another steps to stop it.
Thanks in advance,
|
W takim razie teraz proszę o definicję spamu.
Ja znam taką :
"
Spam – niechciane lub niepotrzebne wiadomości elektroniczne. Najbardziej rozpowszechniony jest spam za pośrednictwem poczty elektoronicznej oraz w Usenecie. Część użytkowników doświadcza także spamu w komunikatorach (np. ICQ czy Gadu-Gadu). Zwykle (choć nie zawsze) jest wysyłany masowo.
Istotą spamu jest rozsyłanie dużej ilości informacji o jednakowej treści do nieznanych sobie osób. Nie ma znaczenia, jaka jest treść tych wiadomości. Aby określić wiadomość mianem spamu, musi ona spełnić trzy następujące warunki jednocześnie:
- Treść wiadomości jest niezależna od tożsamości odbiorcy.
- Odbiorca nie wyraził uprzedniej, zamierzonej zgody na otrzymanie tej wiadomości.
- Treść wiadomości daje podstawę do przypuszczeń, iż nadawca wskutek jej wysłania może odnieść zyski nieproporcjonalne w stosunku do korzyści odbiorcy. "
Wyjaśnienie odnośnie zdjeć już dostałem.
Quote:
Originally Posted by Margo
Co mozna umiescic:
- logo strony lub znak wlasciciela
- podpis kto robil fotke
- adres strony WWW
Oczywiscie jesli logo bedzie duze i bedzie zaslanialo duza czesc zdjecia to zostanie skasowane...
Czego nie mozna:
reklam w stylu - "Hodowla xxx - mamy szczeniaczki." "Szczeniaczki - tel . 0........." itp, "Miot po ...... i ......."
|
Dziękuję za reklamę bo ja o miocie po moim psie nic nie wspominałem.