View Single Post
Old 10-03-2005, 19:46   #17
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga

A mnie zastanawia jedno, dlaczego ktos, kto mieni sie byc milosnikiem i niemal wybawicielem psow daje sie tak latwo namowic na krycie suki bo ktos chcial? Nie dla kasy??? Jakos ciezko mi uwierzyc.... WYbacz imre ale jesli od dawna masz psy to wiesz, ze cena za szczeniaka to jest NIC w porownaniu do kosztow jego utrzymania. Sport zaprzegowy tez tani nie jest a nie wierze ze wspomniany zapalony zaprzegowiec robi wszystkie wozeczki, szory sam i osobiscie prowadzi ferme kurczakow dla wykarmienia swojego zaprzegu. Pies to koszty a pies w sporcie (dowolnym) to sa DUZE koszty!!! Wiec nei dalabym grosza za ani jedno napisane przez Ciebie slowo! Mi to wyglada na ubity super-biznes, ktory nie wypalil I docenilabym, gdybys po prostu napisala prawde.ale ponoc najlepsza obrona jest atak wiec dostalo sie "zlym snobistycznym wlascicielom CzW".
Zastanawia mnie tez inna sprawa...Twoja suka byal w strasznym stanie, czsowo wychodzi mi, ze dopiero co powrocila do formy a Ty juz obciazasz jej organizm ciaza i szczeniakami.....
I ostatnie: ukrywa sie zwykle to, czego sie wstydzi....gdyby ojciec szczeniat byl faktycznie ..tylko OK wilczakiem - nie byloby taka tajemnica co to za pies....
Szkoda tylko szczeniakow....oby nie przeszly przez ten etap co Tina zanim trafila do kochajacych ludzi...

Margo! Czy za taki numer ZK powinien wywalac swoich czlonkow? Co na taka akcje Krakowski ZK? Bo mi sie wlos na glowie jezy jak sobie pomysle w jakiej organizacji, z jakimi ludzmi jestem
Czy w tym kraju kombinatorstwo i kasa to nowe bostwa ????

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga jest offline   Reply With Quote