No dokladnie a wiec jak juz wszyscy przeczytali ze zrozumieniem to moze przestana narzekac na to ze ktos moze mi pomoc a ZWLASCZA POMOC PIESKOWI aby nigdy nie byl zagrozony czymkolwiek. Poprzez zapewnienie mu odpowiedniego paszportu ja przeciez jestem uczciwy. Ale jesli wszyscy zdecyduja sie sprzysiadz przeciw mnie i przeciw pieskowi ktory tutaj bedzie tak czy inaczej. No to trudno ale nie rozumiem dlaczego ludzie tak niecierpia uczciowsci przeciez TO WLASNIE DOBRO PIESKA wymaga tego aby mial w paszporcie wpisane ze jest mieszancem.
A wiec tak naprawde pomagajac mnie nie pomagacie (wrednemu wstretnemu samolubnemu czlowiekowi jak napewno niektorzy o mnie mysla bo jestem uczciwy i mowie prosto z mostu) tylko wlasnie bardziej POMAGACIE PIESKOWI o ktorego bezpieczenstwo przeciez wam chodzi...a moze sie myle?
P.S a co do tego dlaczego tu mieszkam to dlatego ze sie tutaj urodzilem bo kiedys dawno, dawno temu moi rodzice nie lubili komuszkow ktorzy przed 89 byli w Polsce i dlatego wlasnie rodzice znalezli sie w Norwegii.....
|