View Single Post
Old 16-12-2009, 10:41   #80
Karina
wilczakowa mamuśka ;)

Karina's Avatar

Send a message via Skype™ to Karina

Quote:
Originally Posted by Kasia&Cora View Post
Ah, właśnie miałam napisać, że od Niedzieli stadko takie mniejsze o jedną piranię...
Cieszę się, że mała do Was trafiła - na pewno szybko się zadomowi. Ja tymczasem czekam na zdjecia i... najbliższe spotkanie. Ale to pewnie już po nowym roku
Poza tym, w galeriach młodych troszkę nowych fotek
my również się cieszymy ! mam nadzieję, że szybko się zadomowi i tak nie jest źle ... zdjęcia będę wrzucać co jakiś czas do galerii na swoim profilu - będę dawać znać o nowych fociach Radochny no i spotkanka to koniecznie muszą się odbywać co jakiś czas :] i oby się udały zlotki całego rodzeństwa tylko niech się maluszek troszkę rozkręci, bo narazie to taka płochliwa i nieśmiała jest... ale staramy się jej uświadamiać że nie ma się czego bać a co do mojego miejsca zamieszkania to obecnie mieszkam z narzeczonym w Łodzi, a w Pabianicach jestem już tylko zameldowana i bywam tam co jakiś czas :P ale mieszkałam w nich ok. 10 latek poza tym moje rodzinne miasto to Sieradz :]

Dora, zgadza się Radochna bardzo polubiła zabawę w polowanie na przyjaciela rodziny - Lisosława xD

pozdrowionka dla wilczakowców !
Karina jest offline   Reply With Quote