View Single Post
Old 29-12-2009, 12:25   #34
efka
Junior Member

Děkuji Hance,Lucii a panu Čermákovi,

je dobře,že zde napsali svůj názor.
Názor zde píší také ostatní a od toho toto forum také je.

Myslím,že toto forum vzniklo na základě upozornění Pavla na zápis ze schůze výboru.
Což není nic zavádějícího.

Vyjádření pana Čermáka je přínos pro toto forum.Sám napsal,že:

Je pravda že je to již druhé nechtěné krytí ale věřte že jich mohlo být daleko víc, neboť CSV sami o sobě jsou dost vynalézaví, natož když je vedle hárající fena, kdysi dávno se Bad dokonce naučil šplhat a za svoji háravou sestrou se skoro dostal střechou, atd.
Tímto se potvrzuje,že rada Lucie je na místě.

Je však škoda,že za celý život Dixie nebylo využito jiného ČSV.Pokud vybíráte vhodné majitele byl by to jistě velký přínos pro plemeno a jak zde bylo napsáno Novou krev potřebujeme.

Indicie - pane Čermáku tyto indicie jste získal spolu s členy výboru na soukromý e-mail.

Můj závěr - jak jsem napsala,toto forum je od toho ,aby zde lidé mohli napsat své názory.
Pokud by tohoto nebylo,tak bychom se možná spoustu věcí nedozvěděli.

Stelo - myslím,že jsi nepochopila podstatu fora .
Nešlo o osočení Dany - proč? Šlo zde jen zveřejnit současný problém,který musel výbor řešit.
K problému zaplevelování by se měli vyjádřit CHK nebo zahrádkáři .

Myslím,že Pavel otevřel otázku co jsou sankce a kam až může výbor zajít v jejich velikosti.

Jak se výbor zachoval je jejich projevem dobré vůle.

Pokud nic,tak Pavel využil zápisu schůze výboru,aby ukázal na současné problémy ,které musí výbor řešit.Není to nic za co by měl být zastřelen(Lucie dobrá poznámka).

Osobně si myslím,že trest 300 kč je velmi malý.Toto jsem zde napsala a stojím si za tím.Využívám tímto tohoto fora.
efka jest offline   Reply With Quote