ak dovolite moj nazor - nerozumiem, v com bude koterec 3x2 (alebo aj vacsi) lepsi ako ten "chliev"?
pokial rozumiem, je to murovana stavba, chranena proti vetru z 3 ci skoro zo 4 stran
dalej, moze sa stat, ze pes ostane sam cely den, opat vidim vyhodu v tom, ze je niekde vnutri, pocasie moze byt vselijake
dalej, aj pes, ktory je v koterci 5 hodin, moze tam vykonavat potrebu, opat nevidim problem, ked sa to tam pravidelne cisti
dalej, ten priestor ma zrejme s chlievom spolocny uz len nazov, takze ak je upraveny, vycisteny, mohla by z toho byt snad aj garaz, a na psov v garazach som nepocula staznosti
a samozrejme nevidim ani extra rozdiel medzi touto "garazou" a izbou, kde by bol pes zavrety tiez niekolko hodin (nie kazdy si necha pravidelne likvidovat cely dom)
vyjadrujem sa len k tomu, kde je pes, ked nikto nie je doma - ak budem mat niekedy dom, tak moje psy nebudu behat volne po zahrade, ak nie som doma (tiez mam paranoju co ta tyka otrav napriklad), a ak bude mat dom garaz alebo podobnu murovanu pristavbu, tak z toho spravim "koterec" pre psy a nech ma skusi niekto otravovat s tyranim zvierat
maximalne co by som upravila, ze predna stena by bola mrezovana alebo pletivova alebo nieco podobne, aby mal pes vyhlad von, v krajnom pripade aj buda by mohla byt vnutri, kedze vacsina psov sa rado niekam schova
|