View Single Post
Old 20-01-2010, 20:32   #10
Karina
wilczakowa mamuśka ;)

Karina's Avatar

Send a message via Skype™ to Karina

Quote:
Originally Posted by Kasia&Cora View Post
No, to ja czekam na fotki maluchów, które już są w nowych domach, a tymczasem informuję, iż miot A kończy już 3 miesiące. Młodym życzę wszystkiego najlepszego, a ich właścicielom - dużo cierpliwości w wychowaniu piranii
tak, maluszki już skończyły trzy miesiące Radochna w prezencie została zabrana (i oczywiście zapisana) do łódzkiego oddziału Związku Kynologicznego doszło także do jej prezentacji i wizyta skończyła się samymi pochwałami młodej damy swoją drogą czy ktoś mógłby mi udzielić informacji, ile wilczaków jest w województwie łódzkim jak i w samej Łodzi ? drugi prezent był natomiast mniej przyjemny - wizyta u weterynarza... ale na szczęście to już było ostatnie szczepienie. no i o wiele lepiej się zachowywała niż ostatnio - mięsko bardzo pomogło, a po wizycie zasłużone ciasteczko za ładne zachowanie (Radochna nie chciała nawet wychodzić z lecznicy !) ^^
dzięki Kasiu, faktycznie cierpliwość tutaj jest bardzo potrzebna ... a co do fotek to zapraszam do tematu "wilczak zimowy", tam umieściłam nowe poza tym postaram się małej w weekend porobić następne, bo dziewczynka ostatnio bardzo polubiła... wannę