View Single Post
Old 24-01-2010, 18:11   #10
Witek
Plessowy wilczak

Witek's Avatar

Quote:
Originally Posted by Grin View Post
No i czekamy na relację Magdy, która jutro wybiera się z Astarte do Brennej zakosztować różnych zimowych dyscyplin. Pozdrawiamy i życzymy udanych prób.

Niedawno wrociliśmy z Brennej i przyznam się bez bicia, że stuchurzyłam i nie wyporzyczyłam biegówek Bałam się podpiąc siebie do Astarte, szczególnie, że nigdy na czymś takim nie jeździłam.
Za to zasmakowałam w dogtrekingu Biegać nie mam dalej zamiaru, choć rzeczywiście wtedy sucysko najładniej ciągnie, bo równo i przedemną, ale mnie sił starczyło tylko na parumetrowy bieg. Powiem też szczerze, że nie wiem ile przeszłyśmy, ale chyba sporo bo wycieczka zajęła nam coś około trzech godzinek. I pomału rozumię co ludzie widzą w górach.... Żałuję tylko, że nie zabrałam ze sobą aparatu ;(
Wiem juz też, że Astarte potrafi się bardzo panicznie bać- szokiem był dla niej orczyk i masa narciarzy... W życiu nie widziałam jej tak przerażonej. Ale na szczęście jak jednym z tych "potworów" na nartach okazał się Witek, kolejnym jej ukochany "dziadzio" a trzecim mój brat to przestała sie bać, ale czujna była nadal

No ale po koleji, mały fotograficzny skrót

Najlepiej Astarte ciągnie z górki :/ A pod to już nie bardzo....

A na sam koniec imprezki były sanki

U chyba Astusi smutno było wracać do domu... Mnie zresztą też, choć mrozik dawał czadu.

Witek jest offline   Reply With Quote