vlkXY ako si si vyskusala, ako my na psa, tak pes na nas

ako som davnejsie pisala, ja som takyto problem nemala, ale prisiel cas, ked si fena vzala velku krvavu kost na cistonovy pelech

kost som jej chcela preniest prec, tak po mne zavrcala, a aj ked ma to prekvapilo, len som zagulala ocami (ako ten smile) so slovami "len sa nezblazni, akurat mne chyba tvoja kost" a v podstate v klude som ju za tu kost odtiahla kam som chcela - cize ak je to ojedinele, nerobit z toho vedu, dokoncit si, co clovek zacne, a hlavne nedvihat hlas na psa, a uz vobec nevrcat a cerit zuby - to mu len da dovod, ze si mysli spravne, ze to jedlo si ma chranit a bojovat o neho
a ako s uz vrciacim psom? na mojho noveho trojrocneho k smrti vystraseneho som isla takto - prve dni len dat jest, neotravovat, potom, ked uz sa nechal v pohode pohladkat, tak pri podavani jedla pohladkat, povedat nieco (aby si zvykal na hlasy aj pri jedeni), ked uz sa ma nebal, ked si zuzlal kost, prechadzala som okolo neho, "zbierala" nieco, co lezalo vedla neho, len tak mimochodom pohladkala.. po 3 mesiacoch mu mozem kludne vziat, co ma rozjedene, bez toho, aby sa ma zlakol alebo vrcal