Thread: ČSV z Prahy 10
View Single Post
Old 02-02-2010, 16:23   #89
sdivokoukrvi
Member

Quote:
Originally Posted by Stela View Post
A to jste venku neumrzli 3 hodiny... Pánečci, psům to pochopitelně nevadilo dokážu si to představit. Holky taky baví běhat venku, hlavně teď když je tolik sněhu, Eimi vždycky sejme malou do závěje. Já jsem teda, jako cibule, ale je nám fajn. Kdo by měl zájem klidně dojeďte na Vysočinu...

Ajry ... pokud ti vadí 20 minut... Tak asi pravděpodobně nemáš doma ženskou. Přítel na mě "řve" pořád ať už jdu, jenže ono než všechno nachystáš to dá trochu času on si neuvědomuje, že chystám psi (obojky (postroje), vodítka - teď pro štěně pamlsky, zamykám...atd) a sebe a on si vezme jenom bundu a jde.
Pokud ti nestojí za to čekat nemusíš . A jak píše Terka zdržovači jsou dokonalí, hlavně když někam jedeš a musíš j zavřít - to si chtějí hrát nejvíce

Muheh mě na zdržování stačí chlap, kdybych mu měla vyčítat takovýhle situace tak mě asi zabije. Nesnáším chození pozdě ale když 10min čekám na něj a pak najednou arya musí všude něco čmuchat, takže ujede vše co dá, no pak čas hold nenaberu. Prostě stane se i v lepších rodinách. Ale u vlkařů smer si zvykla že choděj pozdě, znám i člověka co snad nechodí včas. Hold si vezmi knihu, MP3 a čtu si, nebo cvičím aryu
sdivokoukrvi jest offline   Reply With Quote