View Single Post
Old 02-02-2010, 17:44   #45
jerabekj
Junior Member

jerabekj's Avatar

Send a message via ICQ to jerabekj Send a message via MSN to jerabekj Send a message via Skype™ to jerabekj

Ach jo ... už je to tady a já zase vzpomínám na časy kdy chodili pražáci spolu pravidelně pocvičit a pokecat a nebyly hádky, křivdy a vzájemné osočování (nechci se zabývat oprávněností toho osočování). Prostě byl klid a jakási sounáležitost. Ty časy se asi těžko vrátí a je to škoda.
Edit: v odstavci výše, který jsem začal psát po Monice jsem chtěl napsat, že ještě chybí aby se ozval Pavel. Když jsem to odeslal, tak už tu jeho reakce byla :-( a já jen doufám, že vy dva v tom nebudete tady pokračovat.
Před chvílí jsem tu napsal odpověď a pak jsem ji zase smazal. Tak snad jen krátce ... díky Heleno za vysvětlení a připomenutí významu členských poplatků. Ačkoliv patřím k většině co nevidí velký význam se angažovat v klubu, stanu se znova členem, abych alespoň finančně přispěl na provoz který vy zajišťujete a existenci instituce která chov ČSV zastřešuje. Tak je to asi správné, bez ohledu na to, že 1) chodím jen na wolfdog 2) zpravodaj jsem nikdy nepřečetl ani z pocitu "povinnosti" (málokdy tam bylo něco co by mne opravdu zaujalo) 3) na slevách na klubové akce mi opravdu nezáleží.
Poznámka závěrem: Opravdu - patřil jsem k těm, kterým vyloženě vadilo zdržovat se kvůli výsledkům na poslední bonitaci až do konce shůze. Částečně vás chápu, ale stejně mi vadilo trávit 10 hodin v tý zimě kvůli schůzi, na kterou bych se nevecpal ani kdybych byl člen a chtěl. Na kecání do řízení chovu a klubu nemám vzdělání ani jinej background a když jsem viděl nějaké zápisy ze schůzí, tak ani nevim jak bych mohl přispět. A tak mi nezbývá než fatalisticky věřit že se snažíte to dělat jak nejlíp to jde, stejně jako věřim svýmu veterináři.

Takže good luck.

Last edited by jerabekj; 02-02-2010 at 18:11.
jerabekj jest offline