View Single Post
Old 02-02-2010, 18:43   #47
Stela
Junior Member

Send a message via ICQ to Stela

Tohoto tématu jsem si ani nevšimla... Až teď. Reakce 1 táboru (Pavla) a všech ostátních mě samozřejmě nepřekvapuje, a Vy všichni co tu jste si myslím taky ne.
Chválít ty co měli sílu a snažili se něco prosadit - Administrátor tu nechá jen to co se líbí jemu. Psů je mi líto (kór teď mi to rve srdce, když jsem měla doma štěňata) můžete mi někdo poslat odkaz na nějaké informace [email protected] (tady by to bylo zase smazáno co kdyby si toho nějaký náštěvník všiml a byl tím otrávený, protože toto je pouze pro psy s PP!!! furt dokola) i já si to hodím ráda na své stránky a dál. Pokud to psů pomůže bude to jen dobře. )
Pavel nepomáhá nikomu pravděpodobně ani svým odchovům - je toho názoru, že chovatel se má starat sám o sebe a pokud nemáš zájemce pro štěňata nemáš krýt. Sám mi to napsal, když jsem řekla, že je správné aby chovatel pomohl když může majiteli své feny udat štěňata. Já jsem toho názoru, že když můžu pomůžu ráda, aby mimina přišla do nových domovů. A nejen své "rodině" přeposílám zájemce i jinam kde mají volné štěndo. Pokusím se pro ty psy udělat taky něco aspoň pro dobrý pocit. Chtěla bych mít názor jako někteří a nic by mě netrápilo.
Pavle nezlob se na mě, vím že je ti asi jedno jaký názor na tebe mám, ale v poslední době, opravdu boduješ - tvoje názory jsou opravdu "Ve světě psů" trochu mimo umíš odstavce a chovatelský řád nazpaměť, ale aby jsi logicky uvažoval co je pro ty psy nejlepší to ne. Čekám nějakou vyvracející reakci, jako vždy. Ale můj názor na tebe to nezmění. Nadáváš Monice, že si nedá odkaz, pokud vím měla tam Fredyho, má tam i šteňata po svých odchovech...Každý se pro to snaží něco udělat jen ty hážeš klacky pod nohy a sám si odkaz nedáš ani na svoje stránky, kde jsi pánem sám, když to tu svádíš na více lidí.

Ach jo...
Stela jest offline