Quote:
Originally Posted by Stela
Administrátor tu nechá jen to co se líbí jemu.
|
Nikoliv. Jen to, co splňuje pravidla tohoto serveru, který je nikoliv veřejnoprávní, nýbrž soukromý. Nikoho nenutíme, aby sem chodil, nikoho nenutíme, aby se zde registroval. A protože je to soukromý server (placený ze soukromých peněz a nikoliv z peněz vás-uživatelů), tak logicky pravidla určuje ten, komu patří. Proč to už konečně nepochopíte ??? Když potřebuješ inzerovat štěňata nebo diskutovat na fóru nebo se hrabat v databázii, je Ti tenhle server dobrý. Nezasloužila ses o něj ani kapičkou a tenhle server po Tobě taky nic nechce. Ale nekritizuj něco, co se Ti často hodí a čeho zdarma využíváš.
Quote:
Pavel nepomáhá nikomu pravděpodobně ani svým odchovům
|
Sprostá lež a hulvátské napadání. Nevíš co bys, tak napadáš úplně bez jakýchkoliv důkazů. Stačí se zeptat majitelů mých štěňat.
Quote:
je toho názoru, že chovatel se má starat sám o sebe a pokud nemáš zájemce pro štěňata nemáš krýt. Sám mi to napsal, když jsem řekla, že je správné aby chovatel pomohl když může majiteli své feny udat štěňata.
|
Není pravda, že jsem někdy řekl, že chovatel se má starat jen o sebe, opět lžeš a pomlouváš. Jinak to další je naprostá pravda. A je vidět, kam nepromyšlený a nepřipravený chov vede - štěňata se prodávají pod cenou každému, kdo projeví zájem. Neznáš takové případy ?
Quote:
Pavle nezlob se na mě, vím že je ti asi jedno jaký názor na tebe mám,
|
V tom jsme stejného názoru. U člověka, který si vymýšlí a pomlouvá, je mi skutečně naprosto jedno, co si o mně myslí.
Quote:
Nadáváš Monice, že si nedá odkaz, pokud vím měla tam Fredyho, má tam i šteňata po svých odchovech...
|
Opět lžeš. Monice jsem v této diskuzi nenadával. Fredyho si dala na své stránky, protože je to pes s PP a navíc dospělý, takže zájemce o štěňata zjevně nepřetáhne. Ale případ o kterém se tu diskutuje a který ona sama sem dala jako první tam neměla dodnes. To je fakt.