View Single Post
Old 02-02-2010, 19:51   #13
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Originally Posted by Stela View Post
Administrátor tu nechá jen to co se líbí jemu.
Nikoliv. Jen to, co splňuje pravidla tohoto serveru, který je nikoliv veřejnoprávní, nýbrž soukromý. Nikoho nenutíme, aby sem chodil, nikoho nenutíme, aby se zde registroval. A protože je to soukromý server (placený ze soukromých peněz a nikoliv z peněz vás-uživatelů), tak logicky pravidla určuje ten, komu patří. Proč to už konečně nepochopíte ??? Když potřebuješ inzerovat štěňata nebo diskutovat na fóru nebo se hrabat v databázii, je Ti tenhle server dobrý. Nezasloužila ses o něj ani kapičkou a tenhle server po Tobě taky nic nechce. Ale nekritizuj něco, co se Ti často hodí a čeho zdarma využíváš.

Quote:
Pavel nepomáhá nikomu pravděpodobně ani svým odchovům
Sprostá lež a hulvátské napadání. Nevíš co bys, tak napadáš úplně bez jakýchkoliv důkazů. Stačí se zeptat majitelů mých štěňat.

Quote:
je toho názoru, že chovatel se má starat sám o sebe a pokud nemáš zájemce pro štěňata nemáš krýt. Sám mi to napsal, když jsem řekla, že je správné aby chovatel pomohl když může majiteli své feny udat štěňata.
Není pravda, že jsem někdy řekl, že chovatel se má starat jen o sebe, opět lžeš a pomlouváš. Jinak to další je naprostá pravda. A je vidět, kam nepromyšlený a nepřipravený chov vede - štěňata se prodávají pod cenou každému, kdo projeví zájem. Neznáš takové případy ?

Quote:
Pavle nezlob se na mě, vím že je ti asi jedno jaký názor na tebe mám,
V tom jsme stejného názoru. U člověka, který si vymýšlí a pomlouvá, je mi skutečně naprosto jedno, co si o mně myslí.

Quote:
Nadáváš Monice, že si nedá odkaz, pokud vím měla tam Fredyho, má tam i šteňata po svých odchovech...
Opět lžeš. Monice jsem v této diskuzi nenadával. Fredyho si dala na své stránky, protože je to pes s PP a navíc dospělý, takže zájemce o štěňata zjevně nepřetáhne. Ale případ o kterém se tu diskutuje a který ona sama sem dala jako první tam neměla dodnes. To je fakt.
Pavel jest offline