Thread: Masíčko
View Single Post
Old 08-02-2010, 10:39   #14
Stela
Junior Member

Send a message via ICQ to Stela

Quote:
Originally Posted by Pavel Závodník View Post
Zdravím, myslím že většína z Vás zná firmu Vetamix. Pokud ne, tak mají v nabídce Telecí kusové a Telecí hrubomleté a spoustu dalšího masa. Objednávám již rok a třičtvrtě tedy od té doby co mám Assyra. S masem jsem velice spokojen a při objednání nad 50 kilo maso přivezou až domů. Takže informace předána a doufám že vyzkoušíte .
Pavel & Assyr

Ahojky, ano zmíněná firma je jedním z nejlepších dodavatelů masa. Hold když chce psa krmit dobrým masem mušíš si připlatit a tak to je. Nechávala jsem si dělat u firmy (která se zabývá rozbory potravin-sídlí na veterině) v brně rozbor hrubomletého hovězího a pár dalších výrobků a výsledky byly dobré. "Drahé" co není pro naše psy drahé ? pokud je to samozřejmě kvalitní. Toto maso opravdu chutná i těm psům co nesežerou vše a vybírají si a to hodně. Mají i nově hovězí kosti. Jde mi spíše o celé zvíře to bohužel zatím nedodávají i když u ních platí náš zákazník náš pán. Pro uspokojení těch co chtějí krmit masem a nechtějí do toho dávat hodně peněz přece musí mít nějaké levnější výrobky - které samozřejmě budou odpovídat kvalita=cena. Kdyby jste chtěl kdokoliv poradit ohledně tohoto masa (odebírám už 4 roky a maximální spokojenost) - ozvěte se na email já Vám toho řeknu více tady by to bylo jako vždy smazáno.
Opět poznámky Jak jinak
Jak je vidět krmí s ním opět většina své psy (i poníky) a já i když mám jiné možnosti radš si objednám zde. Jak říkám psům chutná, štěňata na něm taky vyrostla a nechtějí nic jiného.

Last edited by Stela; 08-02-2010 at 13:49.
Stela jest offline   Reply With Quote