View Single Post
Old 17-02-2010, 18:27   #21
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by Palpatine View Post
Wypowiadam się na temat sytuacji, która ma miejsce w tym temacie oraz kilku innych, która dotyczy barku podstaw elementarnego wychowania osób, które oczerniają byłego użytkownika forum (kimkolwiek on nie był). Kilka osób ma pożywkę, sam zainteresowany nie ma prawa głosu do obrony, a całą reszta czyta te żenujące wypociny. To tak w skrócie.
Ocenic sytuacje mozna jedynie majac pelen obraz i jedynie wtedy bylbys w stanie w pelni ocenic, czy jest to oczernianie... Niestety, czy nam sie to podoba, czy nie forum jest jedynie czastka wilczakowego zycia i to co czyta sie tutaj jest jedynie echem tego, co toczy sie w realnym zyciu... A osob, ktore akurat "ucierpialy" od tego co rozpowiada Grzesiek jest BARDZO DUZO....
I ten "zmasowany atak" na biednego Grzeska nie jest nagonka, ale jedynie pokazuje, jak wiele osob ma z nim "na pienku"... I musze przyznac, ze widze zlosc u osob, ktorych jak dotad nie widzialam jeszcze wyprowadzonych z rownowagi (oj, trzeba sie bylo niezle starac, aby im podpasc).

Ja osobiscie nie sadze, aby Grzesiek byl poszkodowany, bo jest to jedna z najbardziej "plodnych" plotkowo osob, ktorej wypowiedzi na temat uzytkownikow tego forum pojawiaja sie na innych wilczakowych forach. I wypowiedzi wilczakowcow, ktore czytasz tutaj, to jedynie reakcja na jego dzialalnosc...

A niestety odpowiedziec mozna jedynie tutaj, nawet jesli czasem wydaje sie to nagonka... Niestety prawda jest taka, ze JEDYNYM NIECENZUROWANYM forum jest Wolfdog.org. Jedynie TUTAJ ludzie moga cos napisac bez obaw, ze ich wypowiedzi wyparuja, lub konto "sie skasuje".

Ja osobiscie nie moge odpowiedziec np na pomownienia na forum, gdzie wlascicielka nie pozwala sie mi zalogowac? Gdzie ja nie moge nawet odpowiedziec na powypisywane tam klamstwa?
A moze fair jest, ze Grzesiek pisze podobne bzdury jeszcze na innym forum, gdzie moje konto zostalo skasowane, tak samo jak czesc postow, ktore nie byly "politycznie poprawne"...

Nie, pozostaje jedynie pisanie tutaj.... I rozmowac z reprezentantami Grzeska, a nie nim osobiscie...

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote