Quote:
Originally Posted by Palpatine
A tak swoją drogą to które wilczaki w tej chwili są modnymi repami? Carr ostatnio jest w modzie w Polsce a inne?
|
Zaczynając ten temat chciałam zwrócić uwagę na pewne zjawisko i zorientować się, co na jego temat sądzą polscy hodowcy, a nie rozpoczynać następnej "wojny", ani narażać się na idiotyczne zarzuty o prześladowanie kogokolwiek, więc ode mnie takiej informacji nie uzyskasz.
Ci, którzy mnie lepiej znają, wiedzą, że podobają mi się
absolutnie wszystkie wilczaki - duże, małe, zdrowe, chore, z rodowodami i bez, z championatami i bez, te które są i te, które nie są w 'moim typie'.

. Uważam, że każdy wilczak jest inny, piękny i niepowtarzalny - jedyny w swoim rodzaju, a jako nie-hodowca mogę sobie pozwolić na nie zajmowanie się takimi szczegółami jak długość ucha, czy ogona
Jestem na WD od 2004 roku i
nigdy nie napisałam ani jednego złego słowa o żadnym psie, suce, czy miocie, nie skrytykowałam wyglądu, zachowania czy wpadki żadnego burego. O psach pisałam albo rzeczy miłe, albo nic.
Tym bardziej w obecnej sytuacji, kiedy odniesienie się do jakiegokolwiek konkretnego psa w kontekście innym niż "gratuluję, życzę i niech nam żyje sto lat" jest interpretowane jako atak na niego i jego właściciela, nie mam zamiaru podawać imion żadnych psów.
W bazie bez trudu możesz znaleźć interesujące Cię dane, wystarczy chwilę poszukać...