Przede wszystkim wybacz to spoznienie w odpowiedzi. Ale lepiej pozno nic wcale...
Quote:
Originally Posted by charlie
Hej, Margo widziałem rozczarowanie w twoich oczach, jak spotkaliśmy się na wystawie...  W sumie, jak do ciebie pisałem, nie podawałem wieku, ale myślę, że 15 lat wystarczy na wychowanie Wilczaka...
|
Rozczarowanie? Oj chyba przyjdzie mi zrobic jakas operacje plastyczna, bo co jak co, ale nie mam zamiaru robic na kimkolwiek takiego wrazenia.....
Co do wieku, to lepiej jesli wlasciciel ma lat troche mniej niz zbyt duzo

: wilczak to pies dla osob aktywnych, z ktorymi nie bedzie sie nudzil, potrzebuje mase ruchu. Poza tym tylko ktos, kto jest osoba "ruchliwa" i towarzyska bedzie go mogl odpowiednio zsocjalizowac. Tak wiec Twoj wiek na pewno nie dziala to na niekorzysc...
Skoro masz 15 lat to glowny problem to rodzice: oni decyduja i to oni musza byc swiadomi jakiego psa biora i jakie sie wiaza z tym problemy. Wilczak nie jest latwy w wychowaniu, wiec jesli i oni nie beda do niego przekonani, to ktoregos dnia (po kolejnym zjedzonym dywanie, czy przemeblowanym pokoju) moga postawic ultimatum: albo pies, albo my.....
Quote:
Originally Posted by charlie
Ps. Twoje Wilczaki na żywo są jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach...
|
DZIEKI!!!
Pozdrawiam,
Margo