View Single Post
Old 21-02-2010, 14:24   #277
shaluka
Wilczy Duch

shaluka's Avatar

Send a message via ICQ to shaluka Send a message via Skype™ to shaluka

Sluchaj, z przeslaniem wychodzi 500zł(gdzie bywa, ze trzeba powtarzac, bo jest zle zdjecie), a u samego Siembiedy, co najmniej 300zl(a z tego co wiem, to cena podskoczyla) za oba lokciowe i biodrowe. Poza tym szczerze? Jak wspomnielam, nie uwazam, by jedynym slusznym byl p. Siembieda.
Kryjesz psami ze Słowacji i nie krytykujesz ich przeswietlen...
Ja nie zmam zamiaru znow psa widziec w tej cholernej narkozie, tylko po to by za jakies trzy tyg. zrobic mu znow przeswietlenie, ktore wykaże to samo.
Nie mam zamiaru nic zmieniac. Prosze abys umiescila wynik przeswietlenia Gisa, jak i umieszczasz slowackich psow.
W Polsce nie ma obowizaku robienia rtg, zrobilam je dla siebie, by wiedziec czy pies jest zdrowy, bo to dla mnie cholernie wazne. I dlatego tez zrobilam, oba nie tylko HD.
Naleze do Klubu Slowackiego i robie to co jest u nich wymagane, choc tez nie musze, moge przeciez odbednic trzy wystawy- co w przypadku Gisa, bedzie z paluszkiem nie powiem gdzie- i miec repa, ale mi nie o to chodzi.
Zdjecie bylo robione jak nalezy, u weta ktory ma uprawnienia i wszystko jest udokumentowane.
To tyle z mojej strony, nie widze, potrzeby by by sie nad tym rozwodzic. Tu na wd pojawily sie chyba ciekawsze sprawy tz. niezrozumiale, niepewne, niewyjasnione.
Nie pelne 3 tyg. to nie miesiace, to nie roznica.
Ja nie mam zamiaru nikomu tlumaczyc co wolno, a co nie. Robie wiecej niz potrzeba, dla siebie, nie dla innych i to tyle z mojej strony.

"...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach."
shaluka jest offline   Reply With Quote