Quote:
Originally Posted by shaluka
Sluchaj, z przeslaniem wychodzi 500zł(gdzie bywa, ze trzeba powtarzac, bo jest zle zdjecie), a u samego Siembiedy, co najmniej 300zl(a z tego co wiem, to cena podskoczyla) za oba lokciowe i biodrowe. Poza tym szczerze? Jak wspomnielam, nie uwazam, by jedynym slusznym byl p. Siembieda.
|
Gdzie wyslanie kosztuje 500ZL???? 200ZL za wyslanie listu???? Wybacz, nie mam zamiaru sie licytowac, ale piszesz ewidentna nieprawde...
Nawet gdyby od biedy przyznac ci racje, to nie trzeba byc Einsteinem z matematyki aby wyliczyc, ze nawet te bajkowe 500ZL oplaca sie zaplacic, bo i tak wyjdzie o wiele taniej niz badanie w Slowacji...
Shaluka, nikt nie mowi, ze Siembieda jest jedynym sprawiedliwym. Nie tylko jego masz w Polsce. Zaraz kolo siebie masz Lodz i sporo dobrych wetow. Niedaleko, bo godzine drogi autem masz Warszawe i cala mase gabinetow + dwoch wetow oficjalnie oceniajacych psa na miejscu.
Quote:
Kryjesz psami ze Słowacji i nie krytykujesz ich przeswietlen...
|
Nie krytykuje ich badan... krytykuje "turystyke po przeswietlenie"... Nie ma zadnego argumentu za wyjazdem na Slowacje poza takim, o jakim mowily jaskolki...
I jesli sie myle to podaj CHOC JEDEN PRAWDZIWY argument za wykonaniem badania JUZ TERAZ i to na Slowacji...
Ja nie ma problemu ze slowackimi przeswietleniami... Slowacy robia badania u siebie - sa w tym wypadku fair... bo maja takiego weta i takie wyniki... Nikt z nich nie uprawia turystyki "za przeswietleniami" (zreszta o ile sie nie myle to tez maja to zabronione) i szkoda, ze u nas zaczyna sie to pojawiac... Jak sie slowacki wet nie sprawdzi to pewnie tak jak u innych - turystyka ze Slowacji przeniesie sie na robienie badan na Wegrzech... a jak nie to do Wloch...
Quote:
Ja nie zmam zamiaru znow psa widziec w tej cholernej narkozie, tylko po to by za jakies trzy tyg. zrobic mu znow przeswietlenie, ktore wykaże to samo. Nie mam zamiaru nic zmieniac. (...) W Polsce nie ma obowizaku robienia rtg, zrobilam je dla siebie, by wiedziec czy pies jest zdrowy, bo to dla mnie cholernie wazne. I dlatego tez zrobilam, oba nie tylko HD.
|
Wytlumacz mi jedno: stad ten strach przed czekaniem? Przeciez nieprzebadana masz jeszcze Kale. Nie lepiej bylo ja zabrac, niz tak szybko badac Gisotsu? Jej wynik nie jest rownie wazny co Gisu? U niej nie jestes ciekawa? Przeciez ma byc suczka hodowlana...
Wybacz, ale sprawa ewidentnie nie trzyma sie kupy...
Quote:
Prosze abys umiescila wynik przeswietlenia Gisa, jak i umieszczasz slowackich psow.
|
Ja nie umieszczam - wyslij ksero do admina. Na 100% to tam da - bo daje wszystko z zaznaczeniem kto i gdzie robil badanie...