View Single Post
Old 21-02-2010, 16:53   #283
shaluka
Wilczy Duch

shaluka's Avatar

Send a message via ICQ to shaluka Send a message via Skype™ to shaluka

Rona, nie mowilam o Tobie, ale nie uczuje sie upowazniona o tym pisac.

1. Jestem na Slowacji czesto ale nie w Presovie.
2. Jets taniej, bo koszt to 40 euro.
3. WEDŁUG mnie jest tam to robione, rzetelniej, bo przynajmniej byl sprawdzony CHIP i cala rezszta, a nie na "slowo"
4. Nie wierze juz Polakom, bo tu jest za duzo przekretow.
5. NIE jest za mlody bo to TYLKO NIEPELNE 3 tyg. roznicy( jak mi zafundujesz zrobie jeszcze raz tu w Polsce!)
6. Tam jezdzenie to nie meka, tam nie ma wiecznych robot drogowych ani reszty, poza tym to czysta przyjemnosc. Jesli kiedys bedzie mnie stac to marze, ze zamieszkam gdzies tam w gorach.
Z tego co wiem to mial robione stawy Gandalf z wynikiem A i baza jest zle poinfromowana, bo on juz nie jest u Lucie tylko na Slowacji.
Co do Czechow to od nie jednych slyszalam, ze to w POLSCE jest najlatwiej zrobic dobry rentgen, wiec ile ludzi tyle opinni.
Ech, jednak troche dzieckiem jestem bo dalam Ci sie sprowokowac. Ale na tym podziekuje, na Twoim miejscu zajelabym sie swoim pdworkiem, na ktorym pojawia sie coraz wiecej brudow, a slowiki to juz nei spiewaja, a krzycza.

"...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach."
shaluka jest offline   Reply With Quote