Quote:
Originally Posted by btd
Jak juz to albo przeczytalas i jak widac - niezbyt dokladnie, lub celowo przekrecasz o co chodzi, albo ten kto ci zreferowal 'problem' nie potrafi czytac lub sam celowo przekreca.
|
btd, juz przeczytalam calosc i wolalabym temat przemilczec, bo...RECE OPADAJA...
Ale...
Angelsy awanturuja sie, ze zdjecie, ktore zostalo zamieszczone w bazie danych ich psach bylo WYCIETE, OBROCONE, WYKADROWANE i ZMNIEJSZONE, czyli pogorszyla sie jego jakosc. Wybacz, ale po kilku latach uzywania bazy trudno nie zauwazyc, ze w bazie danych
nie sa publikowane PEJZAZE z psem w tle, ale fotki SAMYCH PSOW, WYCIETE ze zdjec, WYKADROWANE, czasem POOBRACANE i na dodatek zmniejszone. Do prezentacji kwiatow z psem w oddali jest galeria - tam kazda forma sztuki jest mile widziana....
Cala reszta.... Co mam mowic na zarzuty, ze:
- lamie sie prawa autorskie i usuwa sygnature
Czesc fotek byla podeslana BEZ sygnatury... Ja ani jej nie bede dostawiac, bo autor o tym zapomnial. A juz na pewno nikt nie zmusi mnie, bym tracila czas na edytowanie fotek usuwajac z nich sygnatury... Sygnatury, ktorych swojego czasu bylismy pomyslodawcami i sami namawialismy do znaczenia podsylanych fotek...
Poza tym smieszne jest, ze te piekne slowa pisze osoba, ktora poprzesylala do galerii fotki Baaja robione przez inne osoby (np Ewe od Gasiry) i jakos nie raczyla nawet tego skorygowac i poprosic u podanie JEJ jako autora...
- wybieranie najgorszych fotek
Wybacz, ale to kolejny bezsens. Wydaje mi sie, ze Angelsy sie zapedzily i pomylily mnie albo z Grzesiem, albo z Ela.
ZAWSZE wybieralam do bazy najlepsze fotki, gdzie pies prezentowal sie poprawniej, a zdjecie bylo lepszej jakosci. I fotki nie byly podmieniane jesli nowsza byla gorsza od starej.
Jesli chca znalezc kogos kogo mozna winic za dawanie zlych fotek ich psa to... musza sie zwrocic do siebie...
Bo cio prawda zasada byla i jest taka, ze do bazy dodawane sa lepsze fotki. Ale pierwszenstwo maja te, ktore podsylaja sami wlasciciele z zyczeniem, aby to dane zdjecie bylo w bazie. W tym wypadku na zyczenie SAMYCH WLASCICIELI ladne zdjecie Baaja zostalo podmienione na zdjecie, ktore oni sami wybrali - FATALNEJ jakosci, niezbyt wyrazne i na dodatek przeswietlone. Dobra fotka zostala zmieniona na ta slaba, bo taka byla ICH wola... BARDZO im na tym zalezalo...
Przyznaje, ze sprawe juz rozwiazalam.... Wolfdog jest miejscem, gdzie to WLASCICIELE moga prezentowac swoje psy do woli. Jesli ktos mysli i probuje mi wmowic, ze na prezentacji ich psa zalezy MI bardziej niz IM to....

sa CALKOWICIE w bledzie. Ja moge pomoc, ale wybacz, az tak Angelsow nie lubie, aby im tworzyc ich wlasna prywatna galeriie... I nie mam ochoty wysluchiwac wymyslonych, bezpodstawnych zarzutow. Dlatego, aby uniknac kolejnych pomowien o edycje fotek, usuwaniu sygnatur, aby nie narazic sie Ewie od Gasiry, ktora by mogla przeciez za ich sprawa zarzucic Wolfdogowi publikacje JEJ fotek z podpisem, ze sa autorstwa AngelsDream - wiec zrobilam czystke. Zostaja jedynie te fotki, gdzie jestem pewna, ze autorami zdjec sa osoby, ktore sie pod nimi podpisaly... Sadze, ze to zakonczy spory i rozwiaze sprawe.... no i nie da powodu to wymyslania kolejnych historyjek....