View Single Post
Old 05-03-2010, 20:02   #1
Katka
Junior Member

Katka's Avatar

Quote:
Originally Posted by Margo View Post
I NIE MA TAKIEJ OPCJI, abys wmowila mi, ze usunelam jakas sygnature.
zdjecie psa ktore idzie do bazy jest JEDYNIE kadrowane i zmniejszane. Edentualnie obracane, aby glowa byla w prawidlowym kierunku. NIC INNEGO.
Jak dla mnie jeśliby wykadrować wspomnianą fotkę do samego psa to sygnatura się nie łapie na kadr. Czyli byłaby usunięta - przez kadrowanie.

Quote:
Originally Posted by sssmok View Post
Fakt faktem - przydalby sie ogolny regulamin calego serwisu - najlepiej w widocznym miejscu na stronie startowej. Precyzujacy ogolne zasady dzialania forum, bazy, galerii i reklamy. W tej chwili troche jest w serwisie, troche na forum i ciezko to wszystko wylapac.
Gdzie jest regulamin w serwisie, bo nie wyłapałam? I gdzie jest do ponownego przeczytania regulamin forum? Był przy rejestracji, ale teraz to ja nigdzie nie widzę takiej zakładki.

Mam jeszcze pytanie teoretyczne: jeżeli przestałabym aktualizować zdjęcia w galerii, bo założyłabym mojemu psu stronę internetową i nowe fotografie trafiałyby tylko tam, ale link do jednej z fotografii umieściłabym na forum "wilczak jesienny", to czy ta fotka (pies bokiem w pełnej krasie) trafiłaby do bazy?
Katka jest offline   Reply With Quote